Social

Monstrul care a chinuit un câine după ce l-a “salvat” de la un adăpost din Dej

O cățelușă adoptată în urmă cu câteva luni de la adăpostul din Dej de către un bărbat din Sânmărghita a trecut prin chinuri groaznice după ce a ajuns la casa noului ei stăpân.

sursa foto: someseanul.ro sursa foto: someseanul.ro

Ținută la curte, legată de un lanț de doar un metru lungime, cățelușa, metis de Doberman, a fost înfometată perioade lungi de timp, până a ajuns doar piele și os, scrie someseanul.ro.

Reprezentanții Asociației Anima Pro Terra Dej au mers în vizită la noul stăpân al cățelușei, sperând că vor găsi un animăluț fericit, hrănit, bine îngrijit. Au avut însă parte de o descoperire șocantă. Cățelușa Hilda era ținută la curte, nu avea nici măcar o cușcă unde să se adăpostească pe perioada sezonului rece, stătea în noroi, fără să aibă în preajmă un castron cu hrană sau cu apă.


Cei de la Anima Pro Terra au vrut s-o ia imediat pe Hilda înapoi în adăpost, însă noul stăpân al acesteia s-a împotrivit, astfel că cei de la asociația de protecție a animalelor s-au întors cu polițiștii și doar așa au putut să salveze cățelușa și să o ducă înapoi în adăpost.

Acum, Hilda așteaptă să-și găsească un nou stăpân, unul care chiar să aibă grijă de ea, să-i ofere afecțiune și hrană și să-i asigure un acoperiș deasupra capului în zilele friguroase și ploioase.

abonare newsletter