Social

Încep înscrierile la Şcoala de Arte Cluj

Elevii care doresc să urmeze cursurile Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca sunt așteptați la secretariatul instituției de învământ (str. Fabricii de Zahăr, nr. 51), în perioada 8-19 septembrie 2014, de luni până vineri între orele 10-18, pentru a se înscrie la cursurile aferente anului şcolar 2014 – 2015. Examenul de admitere se va desfăşura în perioada 22 – 26 septembrie 2014.

Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca este o instituţie de cultură care iniţiază şi desfăşoară programe de educaţie permanentă în următoarele domenii:

MUZICĂ:

Canto ( clasic, jazz, muzică populară, muzică uşoară,) Cluj - Napoca


Improvizaţie jazz Cluj – Napoca

Canto muzică populară Dej


Canto muzică populară Gherla

Canto muzică uşoară (Turda)


Iniţiere corală (Cluj, Dej)

Inițiere fanfară (Cluj, Dej)


Instrumente muzicale – Cluj-Napoca: Vioară, Violă, Violoncel, Chitară (clasică, folk, electrică, bas), Pian, Acordeon, Trompetă, Eufoniu, Tubă, Trombon, Saxofon, Taragot, Clarinet, Orgă electronică, Instrumente percuţie ritmică, Contrabas, Ansamblu instrumental

Instrumente populare - Fluier, Caval, Ţambal - Cluj – Napoca:


Tehnici în muzică

ARTE VIZUALE:

Pictură, pictură pentru copii, artă decorativă (Cluj - Napoca, Turda)

Grafică

Artă fotografică

Ceramică

Sculptură

Design vestimentar

Decoraţiuni interioare

Tehnici în pictură

Tehnici în design vestimentar

COREGRAFIE:

Dans clasic (Balet copii)

Dansuri de societate

Dans contemporan

Dans Modern

Joc Popular – Cluj - Napoca

Instructori Coregraf Joc Popular  - Cluj-Napoca

Instructori Coregraf Dans Modern – Cluj-Napoca

Tehnici în coregrafie

ARTĂ DRAMATICĂ:

Actorie

Retorică

Regie sunet

Odată cu depunerea cererii de înscriere (formular tipizat obţinut de la secretariatul şcolii), candidaţii vor depune următoarele acte: copie CI, adeverinţă de la medicul de familie, copie nelegalizată a actelor de studii, adeverinţă de la locul de muncă, şcoală sau facultate şi un dosar plic.

Examenul de admitere constă într-o probă de aptitudini specifică fiecărei discipline. Absolvenţilor li se eliberează diplome.

Informaţii se pot obţine la sediul instituţiei din str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca sau pe e-mail: scoaladeartecluj@yahoo.com, şi pe site-ul: www.scoaladearte.ro.

De asemenea, în perioada 15 – 19 septembrie 2014 se vor organiza cursuri gratuite de pregătire în vederea admiterii la Şcoala de Arte Cluj. Doritorii se pot înscrie pentru aceste cursuri pe adresa de e-mail scoaladeartecluj@yahoo.com în perioada 8 – 12 septembrie 2014, între orele 10 – 18.

abonare newsletter