Social

Angajații Salinei Turda au devenit specialiști în comunicare

Joi, 7 august 201, a avut loc la Salina Turda festivitatea de încheiere a Cursului de Dezvoltare a abilităților de comunicare pentru angajații Salinei ,, Elemente și tehnici de bază pentru dezvoltarea abilităților de comunicare “.

La eveniment au participat angajații Salinei, directorul societății -Tot Vasile Simion și lectorul univ.dr.Dan Octavian Rusu .

Cursurile au fost urmate de 55 de angajați ai Salinei cu începere din data de 3 iulie, finalizarea acestora având loc pe 7 august 2014.


Cursul de comunicare face parte din planul conducerii Salinei de îmbunătățire a serviciile oferite vizitatatorilor obiectivului turistic și a celorlate puncte de lucru aflate în administrarea societății ca: ștrandul Durgău, Bazinul de Înot Didactic și Centrul Spa.

„În discuțiile purtate după decernarea diplomelor, angajații și-au exprimat mulțumirea că au dobândit noi cunoștințe și noi metode de comunicare cu clienții” transmite Geanina Ciobanca, consilier marketing la Salina Turda.


Training-ul conceput pentru cei 55 de angajați de la Salina Turda are rolul de a-i ajuta la dezvoltarea cunoştinţelor, abilităţilor şi competenţelor de comunicare, reducerea stresului și înțelegerea mai bine a cauzelor generatoare de conflicte dar și dobândirea unor noi abilități de soluționare a conflictelor ceea va permite companiei utilizarea mai eficientă a potenţialului personal al fiecărui angajat în cadrul companiei.

Etichete: diplome
Ultimele Stiri
abonare newsletter