Social

Elevii premianți la olimpiadele școlare naționale, răsplătiți de Primărie cu 1.000 lei

33 de elevi din Cluj care au obținut, anul acesta, locul I la olimpiadele școlare naționale au fost premiați, miercuri dimineața, de primarul Emil Boc.

Premiere elevi Premiere elevi

Fiecare din cei 33 de elevi care au obținut premiul I la olimpiadele școlare naționale a fost răsplătit de Primăria Cluj-Napoca, cu un premiu de 1.000 lei și o diplomă, acordate în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Primăria Cluj-Napoca, în prezența elevilor și a conducerii Inspectoratul Școlar General.

Pe lângă cei 33 de elevi care au obținut locul I, alți 288 de elevi din Cluj au obținut locurile II și III la olimpiadele școlare.


Primarul Emil Boc a subliniat că autoritățile locale fac eforturi deosebite pentru a susține învățământul preuniversitar clujean cu bani din bugetul local atât pentru infrastructură cât și pentru acordarea transportului în comun gratuit pentru elevi.

Valentin Cuibus, inspectorul școlar general din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj i-a felicitat pe elevii prezenți la festivitatea de premiere de la Primărie.


“Faptul că numărul premianților a crescut cu 6% față de anul trecut este o dovadă a muncii voastre și a profesorilor voștri. Sunt convins că și în anii următori veți obține rezultate și mai bune. În anii anteriori, la olimpiadele naționale, Clujul a fost printre primele trei județe din țară”, a declarat inspectorul școlar general.

Ultimele Stiri
abonare newsletter