Social

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, are nevoie de ajutor

Leo Iorga va fi operat pe 9 mai pentru extirparea unei tumori cerebrale. În mediul online a fost creată o campanie pentru strângerea fondurilor necesare.

Fostul său coleg de trupă, Adrian Ordean a cerut ajutor tuturor celor vor să contribuie pentru colectarea celor 8.000 euro care mai trebuie adunaţi pentru operaţie. "Nu credeam că voi scrie aşa ceva, vreodatp, pe pagina mea de FB. Colegul şi prietenul meu Leo Iorga, trebuie să se supună unei operaţii ÎN REGIM DE URGENŢĂ pe data de 9 Mai 2014. Operaţia are ca scop extirparea unei tumori cerebrale. Pentru aceastp mai are nevoie de 8.000 de euro", scrie Adrian Ordean pe Facebook.
El mai spune că orice sumă este binevenită şi contează decisiv la ce va urma pe mai departe. 

Pe aceeaşi reţea de socializare a fost creată şi o pagină, Alături de Leo Iorga. 
"Leo Iorga, unul dintre cei mai iubiţi solişti rock de la noi, are nevoie de ajutorul nostru - al colegilor, al prietenilor, al fanilor, al oamenilor cu suflet. După ce în urmă cu trei ani a învins cancerul la plămân, revenindu-şi destul de repede după intervenţia chirurgicală la care a fost supus - graţie unei echipe de medici profesionişti - acum Leo se confruntă din nou cu această boală. Trebuie să fie operat urgent, în 9 mai 2014, pentru a i se extirpa o tumoră pe creier. Pentru a putea efectua această intervenţie, Leo mai are nevoie de 8.000 de euro. Colegii din lumea muzicală, prietenii, deja au lansat, pe paginile personale de facebook, apelul de a-i fi toţi alături lui Leo", scrie pe pagina Alături de Leo Iorga.
Operaţia va fi realizată în Bucureşti. 


Conturile în care se pot face donaţii sunt următoarele: 
Contul în lei este deschis la BCR: RO 98 RNCB 0318 0006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard. 
Cont valută (euro) IBAN: RO89 RZBR 0000 0600 1670 0736 . Cod BIC (Swift): RZBRROBU. Titular: Eduard Adrian Iorga

Ultimele Stiri
abonare newsletter