Social

Cros caritabil al medicilor și studenților de la UMF Cluj. Banii vor ajunge la un centru de îngrijiri paliative pediatrice.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” organizează cea de-a treia ediție a crosului caritabil „Medic de 10 km”.

Cea de-a treia ediție a crosului caritabil “Medic de 10 km”, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. FOTO: monitorulcj.ro Cea de-a treia ediție a crosului caritabil “Medic de 10 km”, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Pe 19 mai 2024, la Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a treia ediție a crosului caritabil „Medic de 10 km”. Crosul este dedicat medicilor, studenților și cadrelor didactice de la UMF Cluj. 

 


„Te provocăm ca pentru o zi să lași cărțile și halatul deoparte, să iei cu tine 4 prieteni și împreună să vă uniți forțele pentru a forma o ștafetă, în care fiecare va alerga 2 km. Iar dacă provocarea nu este îndeajuns de mare, atunci te poți înscrie să parcurgi singur cei 10 km din cadrul crosului. Crosul pornește de la Sala Sporturilor «Horia Demian» din Cluj”, transmit organizatorii evenimentului.

CITEȘTE ȘI
Peste 300 de medici și studenți UMF, la un cros caritabil în Parcul Central! Banii strânși ajung la copiii de la Oncologie. VIDEO

 


Banii, donați unui centru de îngrijiri paliative pediatrice

Toate fondurile obținute din taxele de participare la acest eveniment și din donații vor fi oferite Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Sfântul Hristofor”, un spital care va oferi asistență medicală complexă copiilor cu boli cronice progresive, aflați în diverse stadii ale bolii. Proiectul se află sub patronajul „Sfântul Nectarie” din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Clujului.

„Dacă îți dorești să ajuți, însă nu poți participa la cros, îți oferim ocazia să cumperi kilometri, pe care organizatorii evenimentului se angajează să îi alerge, modalitate prin care suntem cu toții mai aproape de a lupta pentru o cauză comună. Poți cumpăra AICI”, arată organizatorii crosului. 


Detalii despre eveniment pot fi găsite pe site-ul UMF Cluj. Formulare de înscriere:

Taxa de participare este de:


  • 30 lei studenții UMF „Iuliu Hațieganu” (în limita a 250 locuri);
  • 100 lei restul participanților (cadre didactice și medici, în limita a 250 locuri);
  • Gratuit pentru copii (în limita a 30 locuri).

Regulamentul de participare poate fi accesat aici . Data limită pentru înscrieri este 5 mai 2024. 

Articol realizat de Oana DOROȘENCO

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UMF a deschis Muzeul Școlii Medicale Clujene! Aici găsim biroul profesorului Iuliu Hațieganu și primul microscop fabricat în România. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter