Social

Ministrul Familiei a anunțat o campanie antidrog în centrele universitare din țară

Ministrul Familiei a anunțat o campanie antidrog în centrele universitare din țară, finanțată din fonduri europene.

Ministrul Familiei a anunțat o campanie antidrog în centrele universitare din țară. Sursă foto: Pixabay.com Ministrul Familiei a anunțat o campanie antidrog în centrele universitare din țară. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a anunţat o amplă campanie antidrog în 20 de centre universitare din ţară, campanie finanţată cu fonduri de la Comisia Europeană.

„Vreau să vă anunţ că, începând din data de 1 aprilie până la finalul lunii aprilie, cu sprijinul fondurilor de la Comisia Europeană pe Anul tineretului, vom avea, cred eu, cea mai amplă campanie de prevenţie pe ceea ce înseamnă consum de droguri, dar şi alte forme de adicţie, violenţă domestică, trafic de persoane. Vom fi prezenţi în toate centrele universitare din România, respectiv 20 de centre. Este o campanie pe care o vom desfăşura cu sprijinul ministerelor care fac parte din CSAT”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Natalia Intotero, scrie Agerpres.ro

Potrivit ministrului Familiei, în cadrul acestei campanii vor fi implicaţi studenţi de la facultăţile de Medicină, Asistenţă socială sau Psihologie, dar şi tineri care au reuşit să treacă peste problemele de adicţie. 

Ministrul Natalia Intotero a fost prezentă, luni, la DGASPC Vrancea, în cadrul unei campanii de distribuţie a unor produse destinate copiilor instituţionalizaţi, în vederea atenuării riscului de excluziune socială a copiilor şi tinerilor aflaţi în centrele rezidenţiale al Protecţiei Copilului. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Campaniile anti drog, praf în ochi. Copiii se droghează de la vârste fragede, autorităţile nu ştiu cum să-i ajute

Ultimele Stiri
abonare newsletter