Social

Amenzi usturătoare pentru depozitarea ilegală a deșeurilor în Cluj-Napoca. Boc: „Cine face ca ei, ca ei pățește!”

O nouă rampă ilegală de gunoi a fost descoperită în Cluj-Napoca, în zona Bulevardului Muncii, iar vinovatul a fost sancționat dur. Primarul Emil Boc îi avertizează pe clujeni că așa poate să pățească oricine nu menține Clujul curat.

Clujenii care nu mențin Clujul curat, sancționați / Foto: captură video Instagram - Emil Boc Clujenii care nu mențin Clujul curat, sancționați / Foto: captură video Instagram - Emil Boc

 

 


În zona Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, pe terenul parohiei Ortodoxe Nașterea Maicii Domnului - Someșeni, a fost identificată o depozitare de deșeuri din construcții.

 


Din verificările specifice, a fost identificată persoana care a transportat și abandonat aceste deșeuri, iar la data de 04.01.2024, aceasta a fost sancționată cu amendă în cuantum de 2500 lei în baza HCL nr. 191 din 2009 privind buna gospodărire a mun. Cluj-Napoca, transmite primarul Emil Boc.

Ca măsură complementară, a fost dispusă și salubrizarea terenului în cauză pe cheltuiala vinovatului.


„Cine face ca ei, ca ei pățește! Adică dacă arunci gunoaie, creezi rampe clandestine, amendă de 2500 lei și salubrizare pe cheltuiala ta. Menține Clujul curat, pentru că așa stă bine la Cluj”, a spus primarul Emil Boc într-un videoclip pe Instagram.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mormane de gunoi, aruncate pe malul Someșului. Tarcea: „Unii nu au înțeles că trebuie să avem grijă de mediul înconjurător”

Primăria vrea să facă un centru de prelucrare a deșeurilor voluminoase, pe 1,4 hectare, la Pata Rât

Ultimele Stiri
abonare newsletter