Social

Motocicliștii clujeni, fapte bune pentru cei mai puțini norocoși! Zeci de pachete au ajuns la familii nevoiașe. FOTO

O latură mai puțin știută a motocicliștilor clujeni: au încărcat motociclete și mașini cu zeci de pachete, pe care le-au oferit familiilor vulnerabile.

Motocicliștii clujeni, fapte bune pentru familiile nevoiașe / Foto: Comunitatea Moto Cluj - Facebook Motocicliștii clujeni, fapte bune pentru familiile nevoiașe / Foto: Comunitatea Moto Cluj - Facebook

 

 


Motocicliștii clujeni au făcut o acțiune caritabilă în luna iunie, prin care au ajutat zeci de persoane mai puțin norocoase. 

Comunitatea Moto Cluj a încărcat peste 20 de motociclete și patru mașini cu pachete sociale. Voluntarii au ajutat peste 40 de persoane din familii vulnerabile, distribuind peste 70 de pachete.


„Motocicliștii se implică din nou! Cum a fost? Un weekend de ajutorare pentru multe familii! O prima impresie și imagini emoționante după evenimentul încheiat «Umanitara moto indiferent de vreme - Speranța vine și pe două roți». Peste 20 de motociclete încărcate și 4 mașini. Peste 20 mii lei folosiți responsabil. Peste 24 voluntari implicați. Peste 40 de persoane ajutate. Peste 70 de pachete distribuite. Un weekend întreg pentru caritate, multă ploaie îndurată, mult noroi la roată, multe zâmbete primite, ultă recunoștință simțită și multă satisfacție dobândită!”, a transmis fondatorul Asociației Comunitatea Moto Cluj.

330 km parcurși pentru cei care trăiesc în singurătatea muntelui

La finalul lunii martie, motocicliștii clujeni au mai organizat o acțiune caritabilă similară. Aceștia au parcurs 330 km ca să ducă pachete cu alimente, haine și tot felul de produse oamenilor care trăiesc izolați la munte, departe de facilitățile de care restul dintre noi se bucură zi de zi.


Au fost ajutate peste 38 de persoane izolate, cu alimente, haine, jucării, dulciuri, medicamente, produse de igienă și menaj, pampersi, telefon mobil cu cartelă, pat de dormit, etc. 

Acțiunea a durat 14 ore, însă la final motocicliștii le-au făcut viața mai bună oamenilor nevoiași și copiilor lor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Voluntarii CERT Transilvania au dus cadouri pentru 150 de familii din zonele izolate ale Apusenilor - FOTO

Sute de clujeni nevoiași au primit o masă caldă! „Rețeta reușitei este dragostea și atenția”

abonare newsletter