Social

O pizzerie îi provoacă pe clujeni să-i ajute pe cei nevoiași: „Ascundem în fiecare săptămână în oraș un plic cu bani și un voucher”

O pizzerie din Cluj-Napoca a pornit un concurs interesant în urma căruia pot să beneficieze atât clienții săi, cât și oamenii nevoiași din municipiu.

În fiecare săptămână, o pizzerie din Cluj ascunde un plic cu bani și vouchere prin oraș / Foto: Facebook - Pizzeria Giuseppe În fiecare săptămână, o pizzerie din Cluj ascunde un plic cu bani și vouchere prin oraș / Foto: Facebook - Pizzeria Giuseppe

 

 


Pentru a-i îndemna pe clujeni să facă o faptă bună, în fiecare săptămână angajații pizzeriei ascund un plic cu bani și un voucher de pizza undeva în oraș.

Plic cu bani și voucher, ascuns în oraș / Foto: Facebook

Cel care găsește plicul va găsi în el un voucher pentru două pizza gratuite, una pentru el și cealaltă pentru o persoană nevoiașă. 


Totodată, câștigătorul va găsi în plic bani - o bancnotă pentru el și una pentru o persoană nevoiașă. 

„Plicul a fost plasat, iar acum pe lângă voucher, găsiți și bani în el! Ascundem în fiecare săptămână în orașul Cluj-Napoca un voucher + 2 bancnote. Cel care găsește acest voucher ne trimite un mesai, iar noi îi vom oferi 2 pizza gratuit, una pentru el și cealaltă pentru un om nevoiaș. Bancnotele, de asemenea, sunt una pentru cel ce găsește plicul și una pentru un om nevoiaș.


Asteptăm poze cu darul făcut unui om nevoiaș, astfel încât să știm sigur că am fost complici la o mică bucurie, iar pozele se vor posta pe Facebook și Instagram. Spor la făcut fapte bune!”, au transmis reprezentanții pizzeriei într-o postare pe Facebook

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer de la CTP Cluj, gest de milioane pentru o domnișoară nevăzătoare: „Am rămas impresionată!”

Cafenea socială, deschisă de un an în Cluj, premiată de Google! 3 din 5 angajați sunt persoane cu dizabilități

abonare newsletter