Sănătate

Emanuel Ungureanu are COVID19. Ce simptome are fostul candidat la primaria Cluj-Napoca?

Emanuel Ungureanu, fost candidat la primăria din Cluj-Napoca, s-a infectat cu COVID-19 și se tratează acasă. Cum se simte și ce simptome are deputatul?

Emanuel Ungureanu are COVID19. Ce simptome are fostul candidat la primaria Cluj-Napoca? Emanuel Ungureanu are COVID19. Ce simptome are fostul candidat la primaria Cluj-Napoca?


 

Ungureanu s-a infectat cu COVID-19, după cum a susținut într-un live pe pagina sa de Facebook, cel mai probabil în perioada de pre-campanie, dar nu știe cum. În momentul de față, este în stadiul de vindecare și se simte mai bine.


 

Cu toate că, din spusele sale, a purtat mască și a respectat cu strictețe toate regulile impuse de lege, nu a scăpat de infectare cu COVID-19.


„Trec și eu prin COVID-19 așa cum se întâmplă cu milioane de oameni. Am avut o formă medie, sunt în zona de vindecare. M-am infectat cel mai probabil în perioada de pre-campanie, când eram la Buzău. Am purtat mască, am fost atent și totuși se întâmplă. De asta vă rog să fiți atenții unii la alții și să aveți grijă de voi”, a susținut Ungureanu în live.

El a trimis și un mesaj oamenilor care nu cred în COVID-19 sau au dubii legate de existența sa, spunând că virusul există și că poate să se manifeste mai puternic la unii, iar la alții mai slab.


Ce simptome are Emanuel Ungureanu și cum se tratează?

Deputatul are o formă medie de COVID-19, resimțind mai multe simptome specifice virusului. Printre simptome se numără febra, durerile musculare și tusea.
„Eu am avut o formă medie, am făcut o temperatură 37,5 - 38,5, care se resimte mult mai puternic. Nici nu mai știam cum e să fii bolnav. Nu am fost de foarte mult timp răcit. Am avut dureri musculare destul de puternice. Și cam atât. Puțină tuse, dar chiar foarte puțină.”

În tot acest timp a simțit că se află într-o stare de confuzie.


„Au fost seri mai complicate, durerile musculare sunt destul de puternice, este o stare de confuzie pe care ți-o dă această boală. Este diferită de gripa de sezon. Am simțit-o pe pielea mea. Am avut grijă să mă interesez dacă cei din anturajul meu au fost infectați. Nu am găsit contacții și sper ca prin ancheta epidemiologică să pot fi de folos”, susține deputatul.

Ca tratament, vicepreședintele Comisiei de Sănătate a folosit paracetamol, vitamine și Zinc, la indicația medicului de familie. În acest timp a discutat și cu alți medici, telefonic, și a efectuat și o evaluare medicală.


„M-am tratat cu paracetamol, cu vitamine, cu ZINC la indicația medicului de familie. Am vorbit și cu alți medici la telefon, am făcut și o mică evaluare medicală. De astăzi sunt în izolare, respect regulile așa cum trebuie să fie toată lumea care contactează acest virus.”

Emanuel Ungureanu se reîntoarce la Buzău pe 20 noiembrie, pentru campanie, după ce va fi complet vindecat.

CITEȘTE ȘI:

Emanuel Ungureanu PLEACĂ din USR Cluj: „Conducerea organizației m-a respins”

 

Surpriză uriașă! Ungureanu, cap de listă la Camera Deputaților într-un alt județ

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter