Politică

Surpriză uriașă! Ungureanu, cap de listă la Camera Deputaților într-un alt județ

Emanuel Ungureanul este primul pe lista de candidați ai Alianței USR-PLUS la Camera Deputaților, dar nu în Cluj, într-un alt județ.

Surpriza uriasa! Ungureanu, cap de lista la Camera Deputatilor intr un alt judet Surpriza uriasa! Ungureanu, cap de lista la Camera Deputatilor intr un alt judet


 

Deputatul Emanuel Ungureanu deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților, dar pentru Alianța USR-PLUS Buzău, după ce și-a anunțat plecarea din USR Cluj, conform hotnews.ro.


 

USR-PLUS Cluj l-a plasat pe deputat pe poziția cinci pe lista de candidați la alegerile parlamentare, fapt pe care Ungureanu l-a denumit „măcel politic” la alegerile interne de la Cluj.


Emanuel Ungureanu se află la primul mandat de parlamentar și a fost, în ultimii 4 ani, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Deputatul a făcut vizite neanunțate în 80 de spitale din România și a scos la iveală condiții rele de tratare a pacienților și diverse nereguli. În ultimii patru ani, Emanuel Ungureanu a inițiat mai multe proiecte importante în sănătate, cum ar fi legea transplantului.


În prezent, se află la primul mandat de parlamentar, dar se află în funcția de vicepreședinte a Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților de acum patru ani de zile.

CITEȘTE ȘI:


Ungureanu a găsit vinovatul pentru explozia de cazuri Covid19 la Cluj:„Șeful DSP are 100 de ani în acel post, nu-l deranjează nimeni”

 

Tineri dependenți de dializă, în tabără în Sicilia. La tratament, dar și la mare! Emanuel Ungureanu: „Am avut un an foarte greu. Trebuia să ieșim din perioada asta de chin și depresie” FOTO/VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter