monitorulcj.ro Menu
Politică

Surpriză uriașă! Ungureanu, cap de listă la Camera Deputaților într-un alt județ

Emanuel Ungureanul este primul pe lista de candidați ai Alianței USR-PLUS la Camera Deputaților, dar nu în Cluj, într-un alt județ.

Surpriza uriasa! Ungureanu, cap de lista la Camera Deputatilor intr un alt judet


 

Deputatul Emanuel Ungureanu deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților, dar pentru Alianța USR-PLUS Buzău, după ce și-a anunțat plecarea din USR Cluj, conform hotnews.ro.


 

USR-PLUS Cluj l-a plasat pe deputat pe poziția cinci pe lista de candidați la alegerile parlamentare, fapt pe care Ungureanu l-a denumit „măcel politic” la alegerile interne de la Cluj.


Emanuel Ungureanu se află la primul mandat de parlamentar și a fost, în ultimii 4 ani, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Deputatul a făcut vizite neanunțate în 80 de spitale din România și a scos la iveală condiții rele de tratare a pacienților și diverse nereguli. În ultimii patru ani, Emanuel Ungureanu a inițiat mai multe proiecte importante în sănătate, cum ar fi legea transplantului.


În prezent, se află la primul mandat de parlamentar, dar se află în funcția de vicepreședinte a Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților de acum patru ani de zile.

CITEȘTE ȘI:


Ungureanu a găsit vinovatul pentru explozia de cazuri Covid19 la Cluj:„Șeful DSP are 100 de ani în acel post, nu-l deranjează nimeni”

 

Tineri dependenți de dializă, în tabără în Sicilia. La tratament, dar și la mare! Emanuel Ungureanu: „Am avut un an foarte greu. Trebuia să ieșim din perioada asta de chin și depresie” FOTO/VIDEO