Sănătate

Aparaturi medicale în valoare de aproximativ 300.000 de lei pentru Spitalul Militar

Consiliul Județean Cluj a achiziționat aparaturi medicale de ultimă generație pentru Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

consiliul-judetean-a-achizitionat-aparaturi-medicale-in-valoare-de-aproximativ-300000-de-lei-pentru-spitalul-militar consiliul-judetean-a-achizitionat-aparaturi-medicale-in-valoare-de-aproximativ-300000-de-lei-pentru-spitalul-militar

 

 


Consiliul Județean Cluj a achiziționat noi echipamente și aparaturi medicale de ultimă generație care vor fi date în folosință în cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca.

Importanța acestor echipamente de înaltă tehnologie e dată de faptul că ele vor facilita semnificativ diagnosticarea și tratarea pacienților, oferind un ajutor important cadrelor medicale”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj


Forul administrativ județean a cumpărat pentru instituția sanitară aflată în subordinea Ministerului Apărării Naționale un ureteroscop flexibil și un ecobiometru. Valoarea dotărilor de care urmează să beneficieze spitalul este de 272.272 de lei, bani special alocați în acest scop din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj.

Sursă foto: Facebook Clonsiliul Județean Cluj


CITEȘTE ȘI:

Peste 1.000 de pacienți cu INFECȚII nosocomiale în spitalele din România în ultimele 7 luni

Peste 54,3 milioane de lei pentru modernizarea și lărgirea Căii Mănăștur și a străzilor adiacente! Pe câte benzi se va circula?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter