Sănătate

Primarul din Câmpia Turzii, confirmat POZITIV cu COVID-19. Cu cine a intrat în contact?

Primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, a fost confirmat pozitiv de COVID-19 după ce a intrat în contact cu un membru al familiei infectat de virus.

Primarul din Câmpia Turzii, confirmat pozitiv cu COVID-19. Cu cine a intrat în contact? Primarul din Câmpia Turzii, confirmat pozitiv cu COVID-19. Cu cine a intrat în contact?

 

 


Primarul localității Câmpia Turzii a fost depistat de COVID-19, după ce și-a făcut testul, împreună cu soția și fiica lui, deoarece socrul său a fost confirmat pozitiv de coronavirus. Toți trei au fost confirmați cu COVID-19.

 


Fiica sa s-a dovedit a fi asimptomatică, spre deosebire de soție, care prezintă simptome de câteva zile.

„Urmare a faptului că un membru al familiei mele a fost confirmat pozitiv cu Covid - 19, socrul meu, am decis să o testăm în primul rând pe Iulia, rezultatul ei fiind pozitiv, dar asimptomatică.


De asemenea, împreună cu soția mea, care prezintă simptome de câteva zile deja,  ne-am testat și noi, rezultatul fiind stabilit azi ca fiind pozitiv”, a scris primarul pe Facebook.

Dorin Lojigan mai afirmă că nu are simptome specifice infectării de COVID, dar nu a intrat în contact direct cu cei de la Primărie, așteptând rezultatele anchetei epidemiologice. Până în acel moment este izolat la domiciliu, iar viceprimarul, Sabin Ghemeș, se va ocupa de responsabilitățile sale.


„Nu am niciun fel de simptome specifice infecției și nici nu am avut contact direct, așa cum este el definit de legislație, cu colegii de muncă în ultimele zile. Așteptăm desfășurarea anchetei epidemiologice și recomandările specialiștilor, până atunci suntem izolați la domiciliu.

Activitatea instituției nu este afectată, atribuțiile fiind preluate de către domnul viceprimar, Sabin Ghemeș.
Aveți grija de voi! Virusul nu glumește!”, mai adaugă în postarea sa primarul.


CITEȘTE ȘI

Primul comisar european INFECTAT cu COVID-19. Mariya Gabriel a fost în Cluj-Napoca

 

Un NOU tratament folosit ÎMPOTRIVA Covid-19 în România

 

abonare newsletter