Sănătate

ȘOBOLANI și MIZERIE la un spital din Cluj! MUCEGAI și PUTREGAI cât cuprinde VIDEO

În subsolul Clinicii de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca colcăie mizeria, mucegaiul și șobolanii!

 

 


Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a efectuat, miercuri după-masă, o vizită la Clinica de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca. Imaginile surprinse de candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria municipiului Cluj-Napoca arată, pe lângă mizeria de nedescris, un câine vagabond și saltele mucegăite, iar în subsolul insalubru, șobolani.

 


„Tot acolo, a primit spațiu de depozitare o firmă de curățenie care are grijă inclusiv de secția de Neurochirurgie a celebrului medic Ștefan Florian. Vă imaginați ce curățenie se face în pavilioanele 1, 5 și 7 cu instrumente de curățenie care sunt depozitate în subsolul cu șobolani?”, se întreabă Emanuel Ungureanu.

„Sunt șobolani, asta e problema aici! Șobolan mare-mare!”

Parlamentarul clujean susține că a primit sesizarea în urmă cu câteva zile, când angajatele de la curățenie văzuseră un șobolan. El afirmă că angajații clinicii au sesizat conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Cluj-Napoca și spune că responsabilitatea cade pe umerii managerului SCJU Cluj, Petru Șușca.


„Sunt șobolani, asta e problema aici. Uitați, aici a fugit, într-o dimineață, când am venit la lucru. Șobolan mare-mare! Aici sunt materialele care au fost aduse după ce au fost schimbate pe secții. Noi mergem și facem curățenie pe Neurochirurgie pe pavilioanele 1, 5 și 7”, a mărturisit o angajată, în imaginile video transmise live, pe Facebook, de Ungureanu.


 

El spune că situația este similară și la secția de Anatomopatologie, unde personalul este nevoit să lucreze într-un beci plin de mucegai. De asemenea, Ungureanu acuză că saltelele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, iar gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani – cam tot cât are și clădirea învechită.


Emanuel Ungureanu: „Am intrat în politică să lupt cu mizeria din spitale!”

Suntem în Cluj-Napoca, la 500 de metri de Primărie, priviți în ce hal arată clădirea! Aici este subsolul plin de șobolani. Repet, Cluj-Napoca, strada Victor Babeș, pavilionul central, secția de Neurologie, la subsol colcăie de șobolani și mizerie”, a declarat Ungureanu, precizând că cele trei angajate de la subsolul insalubru ar fi fost certate pentru că i-au permis să intre și să filmeze.

„Am intrat în politică să lupt împotriva mizeriei din spitale, cea umană și cea fizică, azi au început să se miște lucrurile, se scoate gunoiul din curtea Spitalului Județean Cluj, zona Victor Babeș. Fac ce am promis, strig cu toată puterea că orașul meu merită mai mult, merită spitale construite de la zero și manageri de spitale profesioniști”, este de părere Ungureanu.

„Puteți privi adevărul, puteți să îmi fiți alături în lupta mea, sau puteți să vă mințiți că la Cluj este totul minunat și să tolerați în continuare mizeria incredibilă! Eu am ales să iubesc Clujul cu ochii deschiși și să lupt cu mafia din sistemul sanitar!”, mai spune parlamentarul clujean, candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Scene desprinse parcă din filmele de groază la Spitalul Județean Cluj

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter