Sănătate

[Medici Buni] Dr. Bianca Popovici, neurolog la MedLife Cluj: „Încerc să mă comport cu pacienții așa cum mi-ar plăcea mie să se comporte cineva cu mine”

Dr. Bianca Popovici
O stare de liniște și relaxare totală. Asta te cuprinde în momentul în care intri în cabinetul Biancăi Popovici, medic neurolog la Hyperclinica MedLife din Cluj. Este acolo încă de când s-a deschis, în 2016, însă vine la muncă cu același entuziasm și curiozitate ca-n prima zi.

Sănătate

SEMNAL DE ALARMĂ. În medie, 4 pacienţi pe oră fac AVC în România

Ce este accidentul vascular cerebral
Preşedintele Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România (SNRIR), profesor doctor Gheorghe Iana, a declarat, sâmbătă, că principala cauză de dizabilitate din România este accidentul vascular cerebral şi că, în medie, patru pacienţi pe oră fac AVC în ţara noastră.


Sănătate

Neurolog clujean, semnal de alarmă: Traumatismele cranio-cerebrale sunt în creştere

Numărul traumatismelor cranio-cerebrale este în creştere în România, în principal din cauza infrastructurii deficitare, iar pacientul este în general neglijat din punctul de vedere al recuperării cognitive, a declarat, joi, prof. dr. Dafin Mureşanu, preşedintele Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN).


abonare newsletter
banners