Sănătate

Doi pacienți cu COVID-19, intubați, transferați cu elicopterul la Cluj-Napoca de la Brașov

Doi pacienți diagnosticați cu noul coronavirus au fost transferați la Cluj-Napoca de la Brașov.

Doi pacienți cu COVID-19, intubați, transferați cu elicopterul la Cluj-Napoca de la Brașov Doi pacienți cu COVID-19, intubați, transferați cu elicopterul la Cluj-Napoca de la Brașov

 

 


Cei doi pacienți diagnosticați cu COVID-19 au fost transferați duminică, în jurul orei 19:00, cu ajutorul unui elicopter. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), unul dintre pacienți ar fi decedat, însă informația nu a putut fi confirmată oficial.

 


Contactat de Monitorul de Cluj, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj, dr. Mihai Moisescu-Goia, a confirmat transferul celor doi pacienți cu COVID-19. Aceștia au fost preluați de cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

„Pot să confirm că a fost perfectat transferul a doi pacienți cu COVID-19, căci despre asta este vorba, de la Brașov, la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Mai multe nu pot să vă spun, însă, dacă noi am avut locuri, i-am primit”, a declarat dr. Mihai Moisescu-Goia.


CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT cu 5 VICTIME, printre care două gravide, în județul Cluj. A intervenit elicopterul SMURD!

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter