Actualitate

ACCIDENT cu 5 VICTIME, printre care două gravide, în județul Cluj. A intervenit elicopterul SMURD!

Accidentul rutier s-a produs, duminică după-masă, în jurul orei 14:20, pe DN1 R, în localitatea Dealul Negru, înainte de intrarea în localitatea Beliș.

 

 


UPDATE

O autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ au fost alertate, duminică după-masă, în jurul orei 14:00, pentru a gestiona o situație de urgență în urma unui accident rutier produs între localitățile clujene Dealul Negru și Beliș.


 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, apelantul a precizat faptul că în autoturisme au fost și două femei însărcinate, motiv pentru care a fost alertat și un elicopter SMURD pentru a interveni la locul accidentului.


Pompierii au găsit trei autoturisme avariate la locul accidentului, iar ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat prezenta starea cea mai gravă, după evaluările primare, drept pentru care a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportat la spital (UPU Cluj-Napoca).

De asemenea, cele două femei gravide au fost transportate și ele la spital pentru investigații de specialitate. Alți doi bărbați au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia acuzau dureri în zona toracelui, dar erau conștienți și cooperanți.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, un șofer care se deplasa dinspre localitatea Beliș ar fi depășit neregulamentar autoturismul care îl preceda, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sensul opus. 


În urma impactului, autoturismul cu care care s-a efectuat manevra de depășire a fost proiectat în autoturismul depășit. Până la finalizarea activităților, traficul în zonă se va desfășura alternativ.

Din informațiile disponibile, este vorba despre 5 persoane rănite, transportate la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD.

CITEȘTE ȘI:

Bunic de 82 de ani, lovit de mașină în centrul Clujului

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter