monitorulcj.ro Menu
Sănătate

Un singur caz nou de COVID-19 la Cluj în ultimele 24 de ore. Situația la nivel național se îmbunătățește

Grupul de Comunicare Strategică a raportat astăzi, 8 iunie, un singur caz nou de coronavirus la Cluj.

Un singur caz de COVID-19 la Cluj în ultimele 24 de ore. Situația la nivel național se îmbunătățește

Până astăzi, 8 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.604 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.826 au fost declarate vindecate și externate. La nivelul județului Cluj au fost înregistrate până acum 587 de cazuri de coronavirus.

Totodată, până acum, 1334 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.


De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 125 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 146 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.113 de  persoane. Alte 94.405 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 506.115 de teste.


Citește și:

VIDEO. Cum sunt trataţi bolnavii care luptă cu Covid-19. Imagini dintr-o clinică pentru bolnavii cu Coronavirus. IMAGINI ȘOCANTE

 


Peste 20.000 de cazuri de COVID-19 în întreaga țară. Se anunță NOI MĂSURI?