Sănătate

Peste 20.000 de cazuri de COVID-19 în întreaga țară. Se anunță NOI MĂSURI?

Relaxarea măsurilor de siguranță își spune cuvântul: tot mai mulți bolnavi de COVID-19 se înregistrează la nivelul național. Numărul cazurilor a trecut de 20.000!

Tot mai multe cazuri de coronavirus Tot mai multe cazuri de coronavirus

România a trecut de 20.000 de cazuri. Până astăzi, 6 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.290 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.419 au fost declarate vindecate și externate.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat 5 cazuri noi de coronavirus la Cluj. Numărul de cazuri de coronavirus a ajuns la 586.


În urmă cu doar câteva zile a fost una dintre cele mai mari creşteri de la o zi la alta din ultimele săptămâni, când 11 persoane au fost depistate cu COVID-19. Situaţia îmbolnăvirilor părea să fie sub control la Cluj după ce în mai multe zile consecutive au fost înregistrate unul, două sau chiar zero cazuri noi de coronavirus.

CITEȘTE ȘI:


Creştere ALARMANTĂ a numărului de cazuri de CORONAVIRUS la Cluj

 

Câte persoane sunt internate în spitalale din Cluj?

În județul Cluj, în momentul de față sunt 43 de persoane depistate pozitiv cu COVID-19 internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca, dintre care 7 persoane sunt internate în ATI. În total până acum s-au vindecat 535 de persoane, dintre care 423 din județul Cluj.


La Cluj au murit de COVID-19 25 de persoane, dintre care 14 din județ.

CITEȘTE ȘI:


Mii de clujeni au contestat amenzile primite în starea de urgență. Când își vor primi banii înapoi

 

 


 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter