Sănătate

„Cine vă spune prostiile astea, cine vă bagă în cap tâmpenii de genul?!”. Primarul Emil Boc, foc și pară pe cei care contestă munca medicilor de la Spitalul „Clujana”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este foc și pară pe cei care și-au permis să critice munca medicilor și asistenților de la Spitalul Clinic Municipal „Clujana”.

cine-va-spune-prostiile-astea-cine-va-baga-in-cap-tampenii-de-genul-primarul-emil-boc-foc-si-para-pe-cei-care-contesta-munca-medicilor-de-la-spitalul-clujana cine-va-spune-prostiile-astea-cine-va-baga-in-cap-tampenii-de-genul-primarul-emil-boc-foc-si-para-pe-cei-care-contesta-munca-medicilor-de-la-spitalul-clujana

La începutul lunii aprilie, Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat suma de 5,5 milioane de lei Spitalului „Clujana”, bani pentru achiziția de echipamente medicale necesare luptei cu noul coronavirus. Cu toate acestea, meritul cadrelor medicale de la „Clujana” a fost pus sub semnul întrebării, cel mai vocal contestatar fiind deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu.

Parlamentarul clujean a afirmat că Spitalul „Clujana” „face jocuri de imagine pentru Primăria Cluj-Napoca”, depunând în urmă cu câteva zile și o sesizare penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) împotriva unor manageri de spitale din Cluj-Napoca. Mai departe, Ungureanu i-a acuzat pe aceștia – printre ei și pe managerul Spitalului „Clujana”, dr. Nicolae Constantea – că „și-au arogat merite necuvenite” pentru modul exemplar în care s-au comportat majoritatea clujenilor în lupta anti COVID-19.


Emil Boc: „La «Clujana» au fost cele mai periculoase situații, nu este fair play!”

Primarul Emil Boc s-a înfuriat, în timpul unei intervenții telefonice la un post local de radio, atunci când a fost adus în discuție rolul Spitalului Clinic Municipal din Cluj-Napoca în bătălia cu coronavirusul. Edilul spune că pacienții din mai multe zone ale Transilvaniei au fost triați epidemiologic la „Clujana”, spital aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19.

Cine vă spune toate prostiile astea, vă bagă în cap toate tâmpeniile de genul acesta? Spitalul «Clujana» este în planul județului și a Ministerului Sănătății în bătălia împotriva COVID-19. Acolo au fost cele mai periculoase situații, au mers toți cei care știau că au sau nu COVID-19. Ce mă deranjează e că cineva vă bagă în cap în mod deliberat... în mod nemeritat față de munca colegilor de acolo, care și-au riscat viața. Nu este fair play față de oamenii care muncesc! E atitudinea asta, că «Spitalul Clujana n-a fost spital COVID». Este o minciună crasă, este o chestiune care nu respectă munca celor de acolo!”, a tunat primarul.


CITEȘTE ȘI:

Dezbatere cu scântei pe tema sănătății, la Primărie. Ungureanu: „Comunitatea a făcut sacrificii pentru spitale, în timp ce alții au stat la furat”
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter