Sănătate

Cancerul - invitație la deschidere și schimbare. Specialiștii clujeni oferă detalii despre boală

Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului este marcată anual în data de 4 februarie.

Cancerul - invitație la deschidere și schimbare. Specialiștii clujeni oferă detalii despre crunta boală Cancerul - invitație la deschidere și schimbare. Specialiștii clujeni oferă detalii despre crunta boală

De Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului, se militează la nivel mondial pentru accesul egal al tuturor pacienților la cele mai noi terapii împotriva acestei boli. Având în vedere complexitatea unei asemenea boli, este necesar mai mult ca niciodată o cooperare între specialiști.

Colaborarea este importantă atât în medicina alopată, cât și în psihologie, sociologie și spiritualitate, în ideea în care ființa umana este un tot unitar bio-psiho-socio-spiritual, susțin specialiștii.


„Între aceste domenii diverse, nu ideea alternativelor medicale este cea care poate fi utilă, ci ideea unei complementarități care să aducă informații noi. Motiv pentru care am invitat specialiști din domeniul medical care să ne prezinte acest lucru”, anunță Asociația Redescoperă Fericirea, care organizează conferința „Cancerul – invitație la deschidere și schimbare”.

Dr. Andrei Ungureanu, medic specialist în oncologie medicală, nutriționistul dietetician Larisa Anchidin și dr. Cristian Erdei, medic psihiatru și psihoterapeut sunt specialiștii care vor discuta cu persoanele diagnosticate cu această boală, familiile lor și toți cei interesați să afle noutăți despre cancer și terapiile posibile.


Evenimentul, organizat de Asociația Redescoperă Fericirea, va avea loc marți, 4 februarie, de la ora 18:30, la Hotelul Confort, din Cluj-Napoca. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

abonare newsletter