Sănătate

Grand Hotel Italia a inaugurat Dolce Vita Spa, un centru de „benessere wellness”. Serviciile sale oferă emoție și un mod de viață – Dolce Vita (P)

Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca, parte din lanțului italian de ospitalitate Select Hotels Group, dispune, începând din weekend-ul care tocmai a trecut, de o nouă facilitate.

Discurs inaugurare Dolce Vita Spa De la stg la dr: MIHAELA NISTOR - Spa Manager @ Grand Hotel Rimini, PAOLA BATANI – proprietara grupului Batani Select Hotels, LUCIANA BATANI – mama Paolei, PRUNEAN SIMION - asociat și administrator Grand Hotel Italia Cluj Discurs inaugurare Dolce Vita Spa De la stg la dr: MIHAELA NISTOR - Spa Manager @ Grand Hotel Rimini, PAOLA BATANI – proprietara grupului Batani Select Hotels, LUCIANA BATANI – mama Paolei, PRUNEAN SIMION - asociat și administrator Grand Hotel Italia Cluj

 

Este vorba despre Dolce Vita Spa, un centru de „benessere wellness” care, prin experiențele multisenzoriale oferite și prin ritualurile de relaxare, îi va ajuta pe cei care aleg să-i treacă pragul să-și regăsească echilibrul interior.


„Ne aflăm astăzi aici ca să inaugurăm Dolce Vita Spa. Grand Hotel Italia a fost unul dintre marile vise ale tatălui meu, realizarea acestei facilități într-un loc pe care îl iubea atât de mult, în România, în Cluj-Napoca, unde avea foarte mulți prieteni. Astăzi suntem aici pentru a completa acest vis, cu acest Spa, care vine cu o ofertă unică pe piața clujeană”, a declarat Paola Batani, fiica omului de afaceri Antonio Batani, proprietarul Select Hotels Collection, un lanț de 11 hoteluri internaționale (pe plajele din Rimini, Milano Marittima, Cesenatico și Cervia, pe malul lacului Acquapartita în Bagno di Romagna) din care face parte și Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

„Este vorba despre un loc care, prin serviciile sale, oferă emoție, un mod de viață – Dolce Vita, o bunăstare pe care cei care iubesc călătoriile de tip benessere wellness o cunosc atât de bine, Italia fiind recunoscută la nivel internațional pentru experiențele din resorturile de acest tip. Acum, această experință este posibilă și în Cluj-Napoca, la Dolce Vita Spa”, spun reprezentanții Spa-ului clujean.


„Dolce Vita Spa este primul Spa din România care a intrat în circuitul Best Wellness, care certifică structurile wellness de excelență datorită aplicării unei metode numit «WEM - Wellness Entertainment Method”. Aici, oaspeții vor trăi un întreg parcurs de wellness, o adevărată călătorie senzorială, unde vor fi conduși, pe rând, prin toate experiențele, descoperind astfel cele mai frumoase culturi de wellness din istorie”, a explicat și Antonio Novello, maestru de saună și președinte al Asso Sauna, primul sindicat italian al maeștrilor de saună.


Așadar, Dolce Vita Spa este o experiență completă de relaxare: de la piscină și jacuzzi, la saună uscată și umedă, salină, dușuri senzoriale și, nu în ultimul rând, masaje, tratamente faciale, terapie cu boluri tibetane, exerciții de respirație și meditație, aromaterapie sau terapie prin muzică, etc. O parte din aceste experiențe sunt disponibile pentru a fi achiziționate în cuplu, precum masaj în camere private. Totodată, clienții Spa-ului au la dispoziție și un meniu de băuturi și mâncare foarte interesante, pe care le pot savura în zona de Lounge Bar.


În ce constau experiențele Dolce Vita Spa

Terapia cu boluri tibetane se bazează pe principiul că sunetele și vibrațiile emise de acestea au puterea de a influența starea noastră de sănătate și bunăstare, facilitând eliberarea tensiunilor fizice și emoționale și promovând echilibrul și armonia interioară. În timp ce suntem îmbrățișați de aceste vibrante sunete, simțurile noastre se deschid și mintea noastră devine clară și concentrată.


„Încântarea vieții” este o experiență spirituală pentru cupluri, plină de calm ce vă va fermeca întreaga ființă. Purificați-vă corpul prin îmbăierea picioarelor și exfolierea în sauna umedă. Bolurile tibetane vă vor oferi o terapie prin sunet încântătoare și vor pregăti scena pentru masajul vindecător Lomi Lomi.

Rito della Vita este un ritual personalizat, o călătorie autentică către vitalitatea și frumusețea interioară, o experiență de regenerare completă. Acest ritual include o exfoliere delicată cu sare și un masaj de relaxare, cu beneficii hrănitoare a pielii.

La Vita e Bella este un ritual de răsfăț cu nămol terapeutic, care vă va reconecta cu starea de bine interioară, urmând să vă bucurați de un binemeritat masaj relaxant facial și corporal, după cum promit reprezentanții Dolce Vita Spa.

Care sunt tarifele de la Dolce Vita Spa

– Împachetare cu nămol 90 min - 490 lei
– Exfoliere cu sare și masaj de relaxare 90 min - 490 lei
– Masaj de relaxare 60 min - 250 lei
– Masaj cu pietre vulcanice 60 min - 290 lei
– Tratament facial pentru hidratare și luminozitate 60 min - 350 lei
– Tratament anti îmbătrânire 60 min - 450 lei

CITEȘTE ȘI:

Cineva are soluții pentru durerile de membre, spate și coloană! Cum puteți beneficia de tratamentele de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter