Sănătate

La ce oră ar trebui să te cântărești, de fapt, pentru a-ți afla greutatea REALĂ

Specialiștii vin în ajutor și ne învață care este, de fapt, cel mai bun moment din zi în care să ne cântărim, mai exact la ce oră ar trebuie să te cântărești, și de ce este important să urcăm cu regularitate pe cântar.

 

 


Am ajuns deja în luna martie a noului an, dar asta nu înseamnă că slăbirea nu poate fi, în continuare, o prioritate pentru mulți dintre cei care și-au propus acest obiectiv ca rezoluție în 2024.

 


Și iată că specialiștii ne vin în ajutor și ne învață care ar fi cel mai bun moment din zi în care să ne cântărim, mai exact la ce oră trebuie să te cântărești, și de ce este foarte important să pășim cu regularitate pe cântar.

Alege zilnic să te urci pe cântar la aceeași oră, pentru că micile fluctuații în greutate între dimineață și seară pot fi atribuite alimentelor și băuturilor consumate pe parcursul zilei, activităților și exercițiilor efectuate și mișcărilor intestinale. Așadar, dacă te întrebi când ar trebui să te urci pe cântar află că... Citește AICI continuarea: La ce oră ar trebui să te cântărești dacă vrei să afli ce greutate ai cu adevărat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum să elimini oboseala permanentă și de ce este important să dormi la ora potrivită. Sfaturi utile.

Cel mai bun ulei pentru prăjit. E ieftin, fără gust și cu un punct de ardere mare.

abonare newsletter