Sănătate

Ministerul Sănătăţii: Echipamente de 26 de milioane de euro pentru detectarea substanţelor psihoactive

O investiţie de 26 de milioane de euro este alocată unor echipamente de ultimă generaţie pentru detectarea substanţelor psihoactive cu care vor fi dotate institute şi servicii de medicină legală din întreaga ţară.

Ministerul Sănătăţii: Echipamente de 26 de milioane de euro pentru detectarea substanţelor psihoactive Foto: Facebook Ministerul Sănătății Ministerul Sănătăţii: Echipamente de 26 de milioane de euro pentru detectarea substanţelor psihoactive Foto: Facebook Ministerul Sănătății

 

 


„Ministerul Sănătăţii a acţionat în regim de urgenţă pentru a rezolva criza analizelor toxicologice la Institutele Naţionale de Medicină Legală. Printr-un proiect finanţat de Banca Mondială, 26 de milioane de euro vor fi investiţi în echipamente de ultimă generaţie pentru detectarea substanţelor psihoactive. Aproape 650 de echipamente vor ajunge la institute şi servicii de medicină legală din întreaga ţară", scrie Agerpres.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
=

CITEȘTE ȘI:

Ministerul Sănătății le-a pus „gând rău” medicilor care eliberează prea multe concedii medicale. Rafila: „Acolo trebuie să fie direcţionate acţiunile de verificare”.

Românii pot cumpăra antibiotice fără rețetă doar pentru un tratament de două zile. Ministerul Sănătăţii a redus termenul pentru situaţiile de urgenţă de la 72 la 48 de ore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter