Sănătate

Două mese pe zi pentru voluntari ai SMURD, asigurate de Primăria Cluj-Napoca în 2024: „Cine salvează o viață, salvează lumea întreagă”

Primăria Cluj-Napoca va aloca de la bugetul local bani pentru două mese pe zi destinate unor voluntari din cadrul SMURD.

Voluntari ai SMURD Cluj vor primi două mese pe zi în 2024 asigurate de Primărie / Foto: SMURD Cluj - Facebook Voluntari ai SMURD Cluj vor primi două mese pe zi în 2024 asigurate de Primărie / Foto: SMURD Cluj - Facebook

 

 


Consilierii locali din Cluj-Napoca urmează să voteze, în cadrul ședinței din 9 ianuarie, proiectul prin care Primăria va aloca de la bugetul local suma de 255.000 lei către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, pentru sprijinirea activității SMURD.

 


Această sumă va consta în acordarea a două mese/zi (prânz și cină), pentru 10 persoane, din cadrul SMURD Cluj, mai exact voluntari.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca solicită sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și a Consiliului Local pentru ca și în anul 2024 SMURD să beneficieze în continuare de două mese/zi pentru 10 voluntari care activează în cadrul acestui serviciu”, se arată în referatul de aprobare a proiectului.


Masa va fi asigurată de Cantina de ajutor social și pensiune Cluj-Napoca, instituție din subordinea Consiliului local.

„Susținere financiară pentru SMURD de la bugetul local. 'Cine salvează o viață, salvează lumea întreagă'. Comunitatea clujeană este recunoscătoare fiecărui membru al echipajelor și voluntarilor SMURD pentru dedicarea și profesionalismul de care dau dovadă zi de zi. Eforturile lor reprezintă un exemplu pentru noi toți. În numele clujenilor transmit încă o dată mulțumirile și aprecierea noastră profundă. Primăria continuă susținerea pentru activitatea voluntarilor SMURD Cluj. Pe ordinea de zi a primei ședințe a Consiliului local din acest an va intra proiectul de hotărâre privind alocarea a 255.000 lei către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca pentru Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare”, a transmis și primarul Clujului, Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Românii au sunat de mai bine de 20 de ori pe MINUT la 112, de Anul Nou. 1400 de apeluri, din cauza PETARDELOR.

Pensii 2024. Când se plătesc pensiile majorate în ianuarie 2024?

Ultimele Stiri
abonare newsletter