Sănătate

Clujenii își pot verifica gratuit starea de sănătate în Piața Lucian Blaga și Piața Mihai Viteazu

Prevenția e cel mai bun tratament. Clujenii își pot verifica gratuit starea de sănătate la două standuri amenajate în Piața Lucian Blaga și Piața Mihai Viteazu.

Verificare gratuită a stării de sănătate, la un stand din Piața Lucian Blaga / Foto: Facebook - Emil Boc Verificare gratuită a stării de sănătate, la un stand din Piața Lucian Blaga / Foto: Facebook - Emil Boc

 

 


Un program gratuit de verificare a stării de sănătate - tensiune arterială, procentul de grăsime din organism și nivelul de oxigen din sânge, se desfășoară acum în municipiul Cluj-Napoca. 

 


„Împreună pentru o sănătate mai bună” este o campanie de informare și educare cu privire la un stil de viață sănătos, organizată de Asociația pentru sănătate, educație și familie, împreună cu Primăria Cluj-Napoca. 

Două standuri au fost amenajate în Piața Lucian Blaga și Piața Mihai Viteazu și funcționează de luni până vineri în intervalul orar 10:00-16:00.


„Astăzi am vizitat standul amenajat de Asociația pentru sănătate, educație și familie în Piața Lucian Blaga. Cu această ocazie, voluntarii de la stand mi-au măsurat  tensiunea arterială, timp în care am purtat o discuție despre prevenție în privința bolilor cardiovasculare, dar și despre un stil de viață sănătos. Campania «Împreună pentru o sănătate mai bună» se desfășoară în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca încă din 2008, timp în care voluntarii asociației au venit în sprijinul clujenilor cu informații despre sănătate - bolile cardiovasculare, tensiunea arterială, indicele de masă corporală, nivelul de oxigenare a sângelui ș.a.”, a transmis primarul Emil Boc.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fractura de șold, periculoasă la vârstnici! 5-6 internări pe zi la Ortopedie în Cluj. Medic: „Unii nu supraviețuiesc”

Consultații psihologice GRATUITE, acoperite de stat. Pacienții pot cere ajutor în situații stresante sau traumatizante

abonare newsletter