Politică

Radu Moisin a demisionat din funcţia de secretar general al PDL Cluj

<p>Primarul interimar al municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin, şi-a dat demisia, marţi seara, din funcţia de secretar general al PDL Cluj, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean al partidului.</p>

 

El a argumentat că munca la primărie îi ia foarte mult timp şi nu se mai poate ocupa şi de cea de la partid. Potrivit primarului interimar al municipiului Cluj-Napoca, postul de secretar general trebuie ocupat de o persoană care să se dedice în întregime responsabilităţilor unei asemenea funcţii. „Datorită activităţii administrative, începând de acum două luni am constatat că e necesar să dedic foarte mult timp acestei activităţi. Acest lucru s-a accentuat mai ales când am început să lucrăm la bugetul pe 2012”, le-a spus Moisin colegilor de partid, arată realitatea.net. El a adăugat că va rămâne preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret şi că nu are de gând să părăsească partidul.

Conducerea PDL Cluj nu a decis încă pe cine va desemna în locul lui Moisin, însă cel mai probabil în următoarea şedinţă a Biroului Judeţean Permanent se va decide un interimar. „Fiind foarte proaspătăt această demisie, nu s-a decis şi nu s-a discutat despre vreun nume sau posibil înlocuitor, în funcţia de secretar general al PDL Cluj“, a explicat prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Alexandru Coroian, pentru Monitorul de Cluj.

Radu Moisin a fost desemnat primar interimar după ce Sorin Apostu a fost arestat şi, ulterior, suspendat din funcţie.

Radu Moisin este membru PDL din anul 2000, iar în prezent ocupă funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL Cluj. El a fost ales în funcţia de secretar general al PDL Cluj în luna decembrie a anunlui 2010.

abonare newsletter