Politică

Alin Tișe acuză USL-ul că ar fi fraudat alegerile locale din 2012: „130.000 de voturi nu au contat”

Alin Tișe a făcut niște acuzații grave la adresa USL-ului, fosta coaliție PSD-PNL. El a spus că cei de la USL au frudat alegerile locale din anul 2012.

 

 


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a făcut niște acuzații grave la adresa fostei coaliții dintre PSD și PNL- USL, care, după spusele lui, în anul 2012 au fraudat alegerile locale.

 


Alin Tișe a spus că în anul 2012, cei de la USL au fraudat alegerile locale pentru a câștiga Consiliul Județean Cluj, iar voturile a aproape 130.000 de clujeni nu au contat. Președintele Consiliului Județean Cluj a spus că va dezvolta toată această poveste la momentul potrivit, acum lăsând multe întrebări fără răspunsuri.

„Se discută zilele acestea despre Sectorul 1 București.Adică, altfel spus, că votul a fost furat. Înțeleg pe deplin ce însemnă să fii furat în alegeri.


Nu am discutat niciodată public despre frauda/furtul electoral pe care l-am trăit și eu în alegerile locale din 2012, când aproape 130.000 de voturi ale clujenilor nu au contat. Nu am vrut să vorbesc despre acest lucru până acum, deși știu

abonare newsletter