Politică

Premierul Florin Cîțu, în vizită la Cluj-Napoca. Ce program va avea?

Premierul Florin Cîțu este așteptat vineri în vizită la Cluj, aceasta fiind prima sa apariție în județ, de la numirea în funcția de prim-ministru al României.

 

 


Premierul României, Florin Cîțu, va veni vineri în vizită la Cluj-Napoca, aceasta fiind prima apariție a sa în județ, de când se află în funcția de prim-ministru. Cîțu va fi prezent la Primăria municipiului și va vizita un centru de vaccinare.

 


Astfel, Florin Cîțu va vizita la ora 11.30 centrul de vaccinare de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” din Cluj-Napoca, urmând ca la ora 14.00 să participe la o conferință de presă la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

Boc salută decizia lui Cîțu de a-l demite pe Vlad Voiculescu

Vizita acestuia vine în contextul în care, primarul Emil Boc și-a arătat susținerea față de decizia lui Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, primarul clujean salutând decizia premierului și afirmând că remanierea era una necesară, întrucât încrederea în ministru era „erodată”.


Totodată, Emil Boc consideră că demiterea lui Voiculescu nu trebuie transformată într-o tragedie națională sau într-o criză politică.

„Pe mine m-a impresionat reacția unui om profesionist care a spus «mulțumesc, mi-am făcut datoria, mă duc la spitalul de unde am venit». Așa trebuie făcut să înțelegi viața politică. Nu trebuie să o transformăm într-o tragedie națională și o criză politică”, a declarat edilul.


CITEȘTE ȘI

Premierul Florin Cîțu, desemnat ministru interimar al Sănătății

Ultimele Stiri
abonare newsletter