Politică

Tișe cere numirea altui prefect în județul Cluj. Vrea un membru PNL

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, i-a solicitat Prim-Ministrului României numirea unui alt prefect în județul Cluj, tot membru PNL.

 

 


Președintele Consiliului Județean Cluj, membru al PNL, cere numirea noului Prefect de Cluj. Tișe vrea ca noul prefect să fie tot o personă competentă din PNL Cluj, lucru despre care spune că este susținut de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni.

 


Scrisoarea a fost trimisă și fostului premier Ludovic Orban, președinte PNL, azi, 4 februarie 2021.

Consecințe de „neimaginat” după negocierile politice

Tișe susține și că aceste negocieri politice au consecințe de „neimaginat”:


„Spun asta în calitate de fost Prefect de Cluj, Senator și actualmente la al treilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Cluj (din care două mandate ales prin vot  direct de către cetățenii județului Cluj). Negocierile politice nu au ținut cont de performanță și profesionalism. PNL deținea postul de Prefect de Cluj. Consecințele politice ale acestui gest pentru noi, ca partid politic, sunt de neimaginat aici la Cluj.”

Președintele CJ a explicat și că negocierile politice, mai ales într-un Guvern de coaliție, trebuie să aibă anumite limite.


„Foarte mulți clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc. Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul. Politica are și ea limite peste care nu ar trebui să trecem”, a explicat Tișe în scrisoarea către Prim-Ministru.

CITEȘTE ȘI:


E oficial! Mircea Abrudean nu mai e prefectul județului Cluj. Prima reacție după ce a fost numit secretar general adjunct al Guvernului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter