Politică

Un nou consilier în forul județean. E medic chirurg și primul consilier vaccinat!

Mihai Iepure este medic chirurg și noul consilier județean al Alianței USR-Plus. El e primul consilier județean vaccinat anti-COVID la Cluj.

 

 


Mihai Iepure a depus joi jurământul și și-a preluat mandatul de consilier județean, după ce colegul său de partid Radu Molnar a fost ales deputat de Cluj la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 


 

Mihai Iepure este de profesie medic specialist în chirurgie orală și maxilo-facială și s-a aflat la alegerile locale de toamna trecută pe poziţia a șaptea. 


Primul consilier județean vaccinat!

Consilierul județean USR-Plus într-o postare pe Facebook că s-a vaccinat împotriva COVID-19, încă de la începutul lunii ianuarie, încadrându-se, ca medic, în prima etapă a campaniei.

„Sunt Dr. Mihai Iepure - Medic specialist de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială și curând îmi voi prelua mandatul de Consilier Județean în Consiliul Judetean Cluj. Astăzi m-am vaccinat! Am făcut-o pentru că respect știința medicală și ce am învățat în anii de facultate. Cred în medicina bazată pe dovezi, iar aceasta ne arată că vaccinurile, în general, și cel împotriva SARS-CoV-2, în particular, sunt produse sigure și eficiente.


Tot cunoștințele medicale ne arată că cel mai sigur mod de a stăpâni o pandemie este prin vaccinare, așa că vă îndemn să vă informați din surse oficiale și sigure, iar ulterior să faceți acest gest cu încredere (la momentul în care etapa de vaccinare vă va permite): pentru voi, pentru cei apropiați și pentru societatea în care trăim și pe care vrem să o dezvoltăm.Nu în ultimul rând, m-am vaccinat pentru că respect efortul tuturor colegilor mei, medici, asistenți medicali, infirmieri și personal medical auxiliar, care de aproape un an fac zilnic sacrificii, muncind până la epuizare pentru a menține sistemul medical funcțional”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI


Noii parlamentari de Cluj au depus jurământul. 8 dintre ei sunt „boboci” - GALERIE FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter