Politică

SURPRIZĂ. Diana Șoșoacă îi susținea pe Rareș Bogdan, Kovesi și USR. În vara lui 2020, „a schimbat macazul”

Până acum 7 luni, senatoarea AUR Diana Șoșoacă era protestatară #Rezist, fan Rareș Bogdan, Kovesi și Danileț, susținea USR și înjura BOR. Discursul ei public s-a schimbat radical în vara lui 2020.

 

 


 

Diana Iovanovici-Șoșoacă, actuala senatoare AUR care s-a remarcat prin nepurtarea măștii în Parlament, injuriile adresate președintelui Klaus Iohannis și teoriile conspirației pe care le promovează, a fost până nu demult simpatizantă #Rezist.


 

Comportamentul controversatei senatoare s-a schimbat radical în urmă cu 6-7 luni, când Șoșoacă și-a asumat un nou rol, care a și trimis-o în Senat: a identificat „filonul” național-ceaușist și conspiraționist din electorat și l-a exploatat cu pragmatism pentru a-și atinge scopurile: intrarea în Parlament și obținerea de notorietate, scrie publicația Ziariștii.com.


Șoșoacă - fană Kovesi, Rareș Bogdan și USR, până nu demult

Pe contul său de Facebook profesional, „Cabinet avocat Iovanovici-Șoșoacă Diana”, până în vara lui 2020, actuala senatoare AUR promova mesaje violente anti-BOR, anti-PSD, anti-Dragnea și pro-#rezist.

Șoșoacă apăra DNA și pe Laura Codruța Kovesi, îl apăra pe Rareș Bogdan când acesta era sancționat de CNA, se ralia pozițiilor exprimate de judecătorul Cristi Danileț și polițistul Traian Berbeceanu și susținea parlamentarii USR în campania „Fără penali”, mai arată publicația citată.


În vara lui 2020, Șoșoacă a schimbat macazul

Senatoarea AUR a preluat rapid temele din discursul conspiraționist al lui Dragnea și al PSD-ului din perioada 2016-2019, pe care îl critica vehement în 2017-2018.

În jumătate de an, Șoșoacă a devenit o naționalistă anti-UE, credincioasă practicantă apărătoare a BOR, luptătoare împotriva lui Iohannis, PNL, USR și a altor „trădători” care vor să instaureze „dictatura medicală”.


CITEȘTE ȘI

George Simion, la Cluj: „Datorită AUR, nu se mai anunță restricții de Sărbători”. Cum s-a desfășurat mitingul AUR din Cluj-Napoca?

 

 

abonare newsletter