Politică

Joi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidați la alegerile parlamentare

Joi, 22 octombrie, este ultima zi pentru depunerea la Birourile Electorale de Circumscripție a listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Joi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidați la alegerile parlamentare Joi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidați la alegerile parlamentare

 

 


Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorală Permanentă, constatarea rămânerii definitive a candidaturilor va fi pe 2 noiembrie, iar campania electorală începe pe 6 noiembrie.

 


AEP a anunțat că în data de 7 septembrie a început perioada electorală aferentă alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din data de 6 decembrie.

Candidații din Cluj

Partidul Național Liberal Cluj a pregătit două surprize pentru Camera Deputaților și Senat. Radu Moisin, fostul viceprimar din Cluj-Napoca, este în fruntea listei la Camera Deputaților, în timp ce Adrian Oros, actualul ministrul al Agriculturii, este în capul listei la Senat.


Organizația PSD Cluj a decis, în ședința internă de marți seară, ca Patriciu Achimaș-Cadariu să deschidă lista PSD pentru Camera Deputaților, după ce luni, Vasile Dâncu a anunțat că va fi primul pe lista pentru Senat.

Ovidiu Cîmpean, directorul de Dezvoltare din Primăria Cluj-Napoca, și-a depus candidatura pentru un loc de deputat, propunându-și să ducă în Parlament bunele practici testate cu succes în Capitala Transilvaniei.


Miercuri, 21 octombrie 2020, liderii PRO România Cluj au depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Remus Lăpușan deschide lista la Camera Deputaților, iar Adrian Magdaș, lista de la Senat.

Senatorul Vasile Cristian Lungu va candida pentru un nou mandat din partea organizației Partidul Mișcarea Populară Sălaj, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.


CITEȘTE ȘI:

Primarul Emil Boc și consilierii locali au depus jurământul - VIDEO

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter