Politică

Candidații PRO România Cluj la parlamentare. Remus Lăpușan deschide lista la Camera Deputaților, Adrian Magdaș - la Senat

PRO România Cluj a depus listele candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 

 


Miercuri, 21 octombrie 2020, liderii PRO România Cluj au depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Remus Lăpușan deschide lista la Camera Deputaților, iar Adrian Magdaș, lista de la Senat.

 


„Candidez pentru Camera Deputaților, convins fiind că am experiența și abilitățile optime pentru a propune o serie de inițiative necesare pentru societatea românească în aceste vremuri, atât în ceea ce privește mediul de afaceri autohton, cât și în ceea ce privește politicile de protecție socială. Lucrurile merg din rău în mai rău cu actuala guvernare, iar PSD-ul naufragiază, așadar îi revine partidului PRO România sarcina dificilă de a face opoziție într-o perioadă de criză economică, politică și socială. Vom da tot ce avem mai bun în acest sens”, a declarat Remus Lăpușan, lider PRO România Cluj.

Un profesor, primul pe listă la Senat

Profesorul Adrian Magdaș a declarat, la rândul său, că se va dedica sistemului de învățământ românesc, dacă va fi ales senator.


”Candidez cu gândul că am și o responsabilitate față de această profesie pe care o practic de zeci de ani. Sunt parte a sistemului educațional și-i cunosc fisurile. Am în plan o serie de inițiative în ceea ce privește educația, atât pentru promovarea competenței în sistem, cât și pentru a adapta curriculumul la provocările viitorului”, subliniază Adrian Magdaș, candidat la Senatul României.

Candidații PRO România Cluj au transmis că își propun ca în următorii patru ani să recalibreze sistemul educațional ținând cont de evoluțiile de la nivel european, să echilibreze sistemul unitar de pensii, să aducă mai multă eficiență și coerență în ceea ce privește politicile de sănătate, dar și să propună și să susțină o serie de inițiative în ceea ce privește stimularea și protejarea antreprenoriatului autohton, în special din zona IMM-urilor și a producției agricole.


Candidații la Camera Deputaților

- Lăpușan Remus-Gabriel
- Ștețcu Gabriel
- Macrea Maria Florica
- Irimie Vicențiu Mircea
- Sonica Eusebiu Daniel
- Codrean Dan Cristian
- Rusu Anna
- Pleșa Iulian Ionel
- Bărăian Tiberiu
-  Șasa Daniel Cozmin
- Morariu Adrian Daniel
-  Neamț Viorel Claudiu
- Ionescu Georgian Sorin


Candidații la Senat

- Magdaș Adrian
- Grigar Tiberiu
- Revnic Vasile Marinel
- Mureșan Ioan-Florin
-  Bocoș Petruța Cristina
- Pop Annamaria Andreea

CITEȘTE ȘI

După ce a ratat pragul pentru Consiliul Județean Cluj, Remus Lăpușan candidează pentru un loc de deputat

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter