Politică

Primarul Emil Boc și consilierii locali au depus jurământul - VIDEO

Primarul Clujului, Emil Boc și consilierii locali au depus jurământul și au fost învestiți în funcțiile pe care le vor ocupa pentru următorii patru ani.

Primarul Emil Boc și consilierii locali au depus jurământul - VIDEO Primarul Emil Boc și consilierii locali au depus jurământul - VIDEO

 

 


Primarul Emil Boc și consilierii locali au depus jurământul, fiind validați în funcții. Edilul i-a asigurat pe noi consilieri că va fi deschis la propunerile lor, făcând totodată apel la colaborare și la unitate, pentru depășirea situației de criză provocată de coronavirus.

 


 


„Dragi clujeni, în primul rând vreau să vă muţumesc dumneavoastră, clujenilor, pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o mie și consilierilor locali, pentru a coordona destinul Clujului în următorii patru ani. Este o onoare şi o responsabilitate, în același timp. Obiectivul nostru este foarte clar, de a menține Clujul pe primul loc, de a avea un Cluj sănătos, un oraș cu cea mai bună calitate a  vieții, inovativ, smart, un oraș unde să îţi facă plăcere să trăieşti şi să munceşti. Pentru asta, avem nevoie să lucrăm împreună, de aceea mă adresez tuturor consilierilor locali, dincolo de felicitările pe care le-am adresat pentru alegerea lor de a reprezenta clujenii, pentru a le spune că voi fi deschis într-o manieră eco şi nu ego la toate propunerile pe care le vor avea,  astfel încât Clujul să rămână un oraş de referinţă în România și în Uniunea Europeană.

Trăim vremuri dificile, excepţionale, trebuie să fim uniţi ca şi comunitate ca să trecem cu bine peste această provocare. Sunt convins că spiritul civic al clujenilor ne va ajuta, la fel ca dedicaţia cadrelor medicale, care se află de mai bine de şase luni de zile în prima linie, îi felicit, iar noi trebuie să ajutăm din spatele frontului, să purtăm mască, să ne spălăm pe mâini, să păstrăm distanţarea. Este important ca cetăţenii şi corpul medical să lupte împreună, pentru a trece pe acest impediment. Poate mai mult ca niciodată este actuală fraza unui președinte american, „Nu întreba ce poate face țara pentru tine, întreabă ce poți face tu pentru ea.”. Cred că acum este momentul ca împreună, corpul medical și cetățenii, să depășim aceste momente grele”, a transmis primarul Emil Boc, în cadrul ceremoniei de învestire în funcție.


Noii consilieri locali care au depus miercuri jurământul sunt, în ordine alfabetică:

- Radu Boloveschi (USR Plus)
- Beniamin Chira (PNL)
- Anca Ciubăncan (PSD)
- Radu Constantea (PNL)
- Bogdan Covaliu (PNL)
- Adriana Cristian (USR Plus)
- Ovidiu Florian (PNL)
- Fugel Edina (UDMR)
- Călin Găbudean (PNL)
- Florin Gliga (PNL)
- Sergiu Hossu (USR Plus)
- Flavia Ibranyi (PNL)
- Dinu Ionescu (USR Plus)
- Andrei Irimie (PNL)
- Radu Moisin (PNL)
- Ionuț Moldovan (PNL)
- Alexandra Oană (USR Plus)
- Olah Emese (UDMR)
- Loredana Pop (PNL)
- Racz Bela (UDMR)
- Racz Levente (UDMR)
- Radu Rațiu (PNL)
- Dan Tarcea (PNL)
- Ovidiu Vaida (PNL)
- Vasile Vișan (PNL)


CITEȘTE ȘI

Mandatele noilor consilieri județeni, VALIDATE de Tribunal. Cererea lui Augustin Criste a fost respinsă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter