Politică

Vasile Dîncu deschide lista PSD Cluj pentru Senat

Vasile Dîncu a confirmat luni că va candida pe listele organizației Cluj, pentru Senat.

vasile-dincu-deschide-lista-psd-cluj-pentru-senat vasile-dincu-deschide-lista-psd-cluj-pentru-senat

 

 


Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a confirmat luni că va candida pe listele organizaţiei Cluj, pentru Senat.

El a afirmat că politica PSD este acum una de deschidere, de căutare a unor oameni credibili, recunoscuţi în comunitatea lor, context în care în ultima perioadă s-au înscris mai multe nume cu notorietate.

"Dacă foloseşti cuvântul "reformă" în România, lumea îşi scoate pistolul imediat, pentru că sună urât. Este vorba despre o politică pe care PSD o dezvoltă în viitor, în ceea ce priveşte resursele umane, deschiderea partidului pentru societatea civilă şi căutarea, aşa cum este normal, a unor oameni credibili. Unul dintre criteriile pe care le-am aprobat noi a fost cel a notorietăţii publice şi al încrederii publice. Este normal să avem într-un partid oameni de toate categoriile, dar în primul rând orice partid are nevoie de lideri care să fie recunoscuţi în comunităţile lor. (...) Voi candida pentru judeţul Cluj, la Senat", a declarat Dîncu într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

CITEȘTE ȘI:


Mandatele noilor consilieri județeni, VALIDATE de Tribunal. Cererea lui Augustin Criste a fost respinsă

 

Surpriză uriașă! Ungureanu, cap de listă la Camera Deputaților într-un alt județ

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter