Politică

PSD pierde încă un primar din Cluj. Primărița din Ceanu Mare va candida pe listele PNL

Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare, anunță că va candida din partea PNL pentru un nou mandat.

PSD pierde încă un primar din Cluj. Primărița din Ceanu Mare va candida pe listele PNL PSD pierde încă un primar din Cluj. Primărița din Ceanu Mare va candida pe listele PNL

Anunțul a fost făcut de primar printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în care anunță că a luat această decizie după lungi discuții cu membrii consiliului local și cu locuitorii comunei. Liliana Moldovan a precizat faptul că „nu are nimic personal” cu colegii din PSD, dar de multe ori, ei doresc doar funcții, fără să le pese de cetățenii care i-au votat.

„Dragi locuitori ai comunei Ceanu Mare ,cred ca a venit momentul să vă anunț oficial că la următoarele alegeri locale voi candida din partea PNL. Aceasta decizie a fost luată în urma a numeroase discuții pe care le-am avut cu colegii din consiliul local și cu foarte mulți dintre dumneavoastră. Doresc să vă aduc la cunoștință că mi se pare firesc să fac parte dintr-o echipă adevarată care dorește să ne sprijine și să ne susțină proiectele în scopul dezvoltării comunității noastre.


De asemenea, vreau să fac precizarea că nu am nimic personal cu foștii colegi din PSD, dar în timp s-a dovedit că mulți dintre dânșii doresc numai funcții fiind mai puțin interesați de soarta celor care i-au votat în 2016. Scopul meu și a echipei mele este de a sprijini oameni care doresc la rândul lor să ne sprijine în dezvoltarea comunei noastre și așa cum am mai spus de nenumărate ori sa trăim cu toții decent”, a transmis Liliana Moldovan.

Amintim că, recent, primarul Dejului, Morar Costan, a anunțat că nu dorește să candideze pe listele PSD pentru un nou mandat, primarul orașului Turda trecând la rândul său în PNL.


CITEȘTE ȘI

Primar din Cluj, dat jos din funcție după ce a fost condamnat pentru abuz în serviciu

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter