Politică

Ludovic Orban, amendat după cheful de la Palatul Victoria! Câți bani a plătit premierul

Ludovic Orban a plătit două amenzi după ce pe internet au apărut imagini în care premierul fuma și nu purta mască de protecție la Palatul Victoria.

Orban, Bode și Turcan au petrecut cu whiskey și bere la Palatul Victoria Orban, Bode și Turcan au petrecut cu whiskey și bere la Palatul Victoria

Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat, sâmbătă, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3.000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise, se precizează într-un comunicat al Guvernului.

Aceasta vine după ce în spaţiul public a apărut o fotografie făcută într-un birou din Palatul Victoria cu Ludovic Orban şi mai mulţi oficiali care nu poartă măşti şi fumează în interior. Conform informaţiilor care au circulat în mediul online, întâlnirea ar fi avut loc de ziua premierului Orban.


"Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeaşi măsură de către orice cetăţean, indiferent de poziţia pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate, trebuie aplicate sancţiunile stabilite de lege, fără a face distincţie", menţionează sursa citată.


Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799.
Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele. Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.

Citește și:


La Guvern SE BEA ȘI SE FUMEAZĂ în birouri, fără jenă. Chiar nimeni nu respectă legile în România?!

Ultimele Stiri
abonare newsletter