Politică

Alin Tişe l-a dat în judecată pe Adrian Dohotaru pentru că l-a făcut gunoi pe Facebook. Reacţia deputatului

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, l-a chemat în judecată pe deputatul independent Adrian Dohotaru ca urmare a unei postări pe Facebook a acestuia în care a scris că “Tişe e un gunoi”.

La Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrată o acţiune în constatare depusă de Alin Tişe împotriva lui Adrian Dohotaru, potrivit clujust.ro.

Acţiunea are ca obiect postarea din 26 februarie de pe contul de Facebook al deputatului Dohotaru care suna în felul următor:


“Tișe e un gunoi mai negru la suflet și mai poluant decât depozitele neconforme de deșeuri din Pata Rât, pe care de un deceniu le tot închide. Locul lui e la groapa de gunoi a istoriei din 2020. Asta dacă noile partide au înțelepciunea din timp să se coalizeze împotriva finului lui Boc. Din păcate, sunt presiuni mari pe USR+ să se coalizeze cu PNL, ceea ce poate să facă din nou scăpate administrațiile PNL din Ardeal care nu performează. Și asta în ciuda scandalurilor care se țin lanț în jurul unor pseudo-lideri ținuți în brațe de Boc, ca Tișe, politicianul care și-a transformat casa din centru în zgârie nori”, a scris pe Facebook deputatul independent Adrian Dohotaru.

Tişe solicită instanţei să-l oblige pe Dohotaru să şteargă postarea, să prezinte scuze public şi să plătească daune morale de 50.000 de lei.


Chestionat în legătură cu chemarea în judecată, Adrian Dohotaru a precizat că va da “un răspuns mai elaborat” la începutul săptămânii viitoare după ce se consultă cu avocaţii.

“E un prilej bun de a discuta de problemele specifice din Pata Rât şi, în general, despre lipsa unui sistem funcţional de management al deşeurilor din cauza corupției şi incompetenţei Consiliului Judeţean”, a precizat Dohotaru pentru Monitorul de Cluj.


CITEŞTE ŞI

Cel mai dur atac împotriva lui Tişe nu e de la PSD. “Tişe e un gunoi. Locul lui e la Pata Rât”

abonare newsletter