Politică

Cel mai dur atac împotriva lui Tişe nu e de la PSD. “Tişe e un gunoi. Locul lui e la Pata Rât”

După ce sindicaliştii de la aeroport au dezvăluit că preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, vrea să vândă aeroportul turcilor şi că ar fi comis mai multe ilegalități împotriva intereselor cetăţenilor judeţului, un deputat clujean a avut o reacţie ieşită din comun.

“Tișe e un gunoi mai negru la suflet și mai poluant decât depozitele neconforme de deșeuri din Pata Rât, pe care de un deceniu le tot închide. Locul lui e la groapa de gunoi a istoriei din 2020. Asta dacă noile partide au înțelepciunea din timp să se coalizeze împotriva finului lui Boc. Din păcate, sunt presiuni mari pe USR+ să se coalizeze cu PNL, ceea ce poate să facă din nou scăpate administrațiile PNL din Ardeal care nu performează. Și asta în ciuda scandalurilor care se țin lanț în jurul unor pseudo-lideri ținuți în brațe de Boc, ca Tișe, politicianul care și-a transformat casa din centru în zgârie nori”, a scris pe Facebook deputatul independent Adrian Dohotaru.

Citeşte aici scrisoarea sindicaliştilor de la aeroport.


Reamintim că Adrian Dohotaru a mai avut o astfel de ieşire şi în luna ianuarie când l-a numit pe actorul Florin Piersic “mediocru”.

Dohotaru a fost singurul care a luat atitudine după dezvăluirea că Primăria Cluj-Napoca a plătit 28.000 de euro, bani publici, pentru un spectacol în cinstea actorului Florin Piersic la împlinirea vârstei de 83 de ani.


“Acesta e Clujul după cortina propagandei. Ce se întâmplă cu cheltuielile publice e de un kitsch grotesc. Sper ca trei forțe politice noi să intre în Consiliul Local, să facă o majoritate, pentru ca banul public să fie cheltuit cu o mai mare responsabilitate. Susțin revenirea cinematografului la denumirea de Cinema Republica. Florin Piersic este un actor mediocru, în fond, chiar dacă popular, actorii și regizorii tinerei generații fiind mult peste valoarea sa”, a scris Dohotaru pe Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter