Politică

Războiul PSD–Tişe continuă. “E un ipocrit”

După ce preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, i-a acuzat de sabotaj pe consilierii judeţeni PSD pentru că nu au votat proiectul privind alocarea banilor pentru primării, acum a venit rândul social-democraţilor să iasă la atac.

sursa foto ziardecluj.ro sursa foto ziardecluj.ro

“Alin Tișe recidivează în împărțitul fondurilor județene pe criteriul culorii carnetului de partid. Practic, atât majoritatea liberală, cât și Alin Tișe subfinanțează comunitățile Clujului pe criterii lipsite de transparenţă şi fără nicio logică administrativă. PSD Cluj a susținut și sprijină toate proiectele care duc la dezvoltarea localităților clujene. În același timp, consilierii județeni social-democrați amendează modalitatea discreționară, având ca singur criteriu factorul politic, prin care Alin Tișe și PNL Cluj ciopârțesc fondurile județului! Alin Tișe este ipocrit! El nu reprezintă interesele clujenilor, ci strict interesele vechiului PDL care a acaparat PNL Cluj” a declarat Remus Lăpușan, liderul consilierilor județeni social-democrați.

Consiliul Județean Cluj urma să aloce vineri, 14 septembrie, într-o ședință extraordinară, peste 8 milioane de lei, bani care ar fi urmat să ajungă la primăriile din județ pentru plata cheltuielilor de funcţionare, pentru susţinerea proiectelor de infrastructură sau pentru cofinanţarea programelor de dezvoltare locală.


CITIŢI ŞI

CJ Cluj lasă primăriile din județ fără bani. Certuri între Tișe și PSD pe alocările bugetare

abonare newsletter