Politică

Liderul PSD Cluj, ironii la adresa lui Alin Tişe: “Aţi promis o clădire pentru Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii. Unde este?”

Preşedintele PSD Cluj Horia Nasra spune că pentru judeţ este o “necesitate” construirea unei clădiri pentru Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii deoarece în prezent, instituţia aflată în administrarea Consiliului Judeţean, îşi desfăşoară activitatea în 14 clădiri aflate în locaţii diferite de pe raza oraşului.

Nasra arată că deşi este un centru al excelenţei medicale, “la nivel de infrastructură la Cluj-Napoca încă mai sunt restanţe, expertiza şi profesionalismul cadrelor medicale putând fi valorificate doar prin construcţia şi modernizarea unor unităţi medicale moderne şi performante”.

 „Alin Tişe a promis încă de acum doi ani construirea unei noi clădiri pentru Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii, asumând-şi că instituţia Consiliului Judeţean Cluj dispune de fondurile necesare construirii noului spital. Binenţeles a rămas doar o promisiune nerealizată, un eşec. Alin Tişe s-a obişnuit să stea cu mâna întinsă la guvern. Nu este capabil să gestioneze fondurile de la Consiliul Judeţean Cluj, nu a fost capabil să atragă finanţare europeană pentru proiectele judeţului. La jumătatea mandatului său, promisiunile sale electorale sunt în mare parte nerealizate, cu excepţia peticită a drumurilor judeţene, unde şi acolo a fost nevoie de sprijinul Guvernul României prin PNDL. De ce nu vă ţineţi de cuvânt domnule Alin Tişe? Unde este Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii promis?” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter