Politică

Fotografii INCENDIARE! Grupul de la Cluj din PSD, ALBUM CU POZE DE FAMILIE cu afacerişti, şi preşedintele Iohannis!

Membrii "Grupului de la Cluj" din PSD au ieşit în public după ani de discreție mediatică.

Vasile Dâncu şi Ioan Rus, cei mai reprezentativi membri ai celebrului şi discretului "Grup de la Cluj" din PSD au renunțat la maxima discreție în care s-au cufundat în ultimii ani.

Sâmbătă, politicienii clujeni s-au lăsat fotografiați alături de oameni de afaceri influenți - preşedintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, şi patronul grupului de firme care comercializează la Cluj mărcile Dacia-Renault-Nissan, proprietarul Tehnofrig şi Mucart, Ovidiu Turcu - şi de fostul şef al serviciului de informații al Ministerului de Interne, Virgil Ardelean.


Afaceriştii şi politicienii şi-au strâns mâinile, s-au pupat prieteneşte şi au glumit, fără grija aparatelor de fotografiat şi a camerelor televiziunilor.

La evenimentul de sâmbătă, care a avut loc în județul Alba, a participat şi preşedintele României, Klaus Iohannis. La rândul său, preşedintele a schimbat câteva cuvinte cu fostul şef al serviciului secret al MI, Virgil Ardeleanu.


Virgil Ardeleanu a fost şeful Poliției Cluj şi ulterior şef al celui mai controversat serviciu secret, supranumit "doi şi-un sfert", unitatea militară 0215 a MI.

Membrii "Grupului de la Cluj", despre care s-a spus adesea că "trage" PSD spre liberali, au intrat într-un con de umbră în ultimii ani, retrăgându-se din prima linie a politicii, după dezastruoasa colaborare PSD-PNL(PDL) din guvernarea Ponta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter