Politică

Scandalul dintre Nasra și Tișe continuă: "Un psihiatru să-i prescrie tratament"

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, acuză Guvernul că a transformat bugetul ţării în "bugetul PSD" prin faptul că distribuie banii de la bugetul de stat "pe criterii politice". Liderul PSD Cluj, Horia Nasra, nu s-a lăsat mai prejos și i-a recomandat lui Tișe să consulte un psihiatru.

"Guvernul PSD fură banii clujenilor şi îi dă în judeţele roşii. Guvernul PSD continuă să-i umilească pe clujeni. (...) Fiecare clujean prin taxe şi impozite contribuie la bugetul statului. Pixul d-nei Shhaideh, executanta d-lui Dragnea, a decis să fure aceşti bani şi să-i dea după bunul plac în alte judeţe. Voi solicita ministrului dezvoltării să aloce bani suplimentari judeţului Cluj pe măsura contribuţiei la bugetul de stat. Este inadmisibil ca judeţe precum Teleorman, Mehedinţi, Olt Giurgiu şi altele mult mai mici să primească mai mulţi bani de la guvern!", se arată într-un comunicat transmis vineri de CJ Cluj.

Potrivit documentului citat, Alin Tişe consideră că este inadmisibil ca alocările să se decidă la partid de către PSD, "ca un şantaj politic la adresa aleşilor locali de la alte partide".


"Voi formula plângeri către toate instituţiile interne şi internaţionale cu privire la alocarea pe criterii politice, preferenţiale, a banilor bugetului ţării de către  PSD, afirmă preşedintele CJ Cluj.  

În replică, Horia Nasra spune că Guvernul PSD, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, a alocat  670.367.594 de lei pentru obiective de dezvoltare și modernizare ale județului, fonduri pe care "guvernările de dreapta au fost incapabile să le trimită Clujului".


„Alin Tișe face un circ ieftin și se comportă ca un baron local autentic, trimițând alegații politice în numele Consiliului Județean Cluj, o instituție care trebuie să se ocupe de administrație, nu de politică! Faptul că este frustrat și că PNL Cluj, prin baronii săi locali, Sorin Apostu, Horea Uioreanu sau Radu Bica s-au remarcat mai mult prin scandaluri de corupție decât prin realizări administrative, trebuie să-i dea de gândit! PNL Cluj nu a sprijinit în ultimii ani obiectivele județene și regionale ale Clujului, în perioada Guvernului Cioloș, Clujul fiind abandonat de orice investiție guvernamentală! În loc să continue în minciună, îi solicit lui Alin Tișe să se întoarcă la problemele județului, cât despre alte acuzații politice, îi recomand un psihiatru care să-i prescrie un tratament medicamentos pentru ameliorarea stării acestuia” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

abonare newsletter