Politică

ALEGERI LOCALE 2016: Un candidat la Primăria Cluj-Napoca a aşteptat deschiderea secţiei de votare pentru a vota

Candidatul PMP la Primăria Cluj-Napoca a votat duminică dimineaţă la ora 7.00 imediat după ce secţiile de votare s-au deschis.

Adrian Gurzău s-a prezentat la secţia de votare amenajată în incinta Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) însoţit de candidaţii Partidului Mişcarea Populară la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Îmbrăcat leger, cu un tricou albastru şi blugi, Gurzău spune că a vrut să fie primul care să voteze.

“Am fost primii la vot la deschiderea urnelor, rog clujenii să participe într-un număr cât mai mare pentru viitorul oraşului nostru”, a spus candidatul la Primăria Cluj-Napoca.


Adrian Gurzău a fost membru al PDL din 1995 şi este deputat la al treilea mandat. În 2014 şi-a dat demisia din PDL şi s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară.

Anul trecut, Monitorul de Cluj scria că potrivit CV-ului, Adrian Gurzău (39 de ani) a fost director la o regie (bănoasă) a statului RAAPPS, consilier local și parlamentar. Nu are nimic în declarația de avere, dar conduce un bolid de lux, are 95% dintr-o firmă botezată sugestiv „Taina”, dar încasează venituri doar din indemnizația de deputat și e președintele Fundației „România te iubește”. Fostul democrat-liberal, înscris acum în PMP și foarte vocal susţinător al Elenei Udrea, Adrian Gurzău este unul dintre cei mai longevivi deputaţi, cu aproape trei mandate. El a intrat în Parlament în 2004, pe locul eliberat de Emil Boc, devenit primar al Clujului.

abonare newsletter