Politică

PSD Cluj susține un fost jurnalist pentru Primăria Florești

PSD Cluj a anunțat că va susține un candidat independent pentru primăria comunei Florești, în locul unui candidat din cadrul partidului.

sursa foto: https://www.facebook.com/Dinu-Criste sursa foto: https://www.facebook.com/Dinu-Criste

Este vorba despre fostul realizator TV, Dinu Criste, care este și preot în comuna Florești.

„Dinu Criste este cel mai potrivit pentru a candida la primăria Florești și cred că în acest moment este singurul în măsură să câștige primăria”, a precizat pe Facebook președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.


Social democrații clujeni anunțau săptămânile trecute trei posibili candidați la Primăria comunei Florești. Aceștia au subliniat că în prezent aproximativ 62% din locuitorii comunei nu știu pe cine vor alege, la scrutinul din 5 iunie.

La Primăria Florești și-au anunțat deja intenția de a candida mai multe persoane. Astfel, primul care a anunțat că mai vrea un mandat a fost liberalul Horia Șulea, urmat de Julien Munteanu, candidatul din partea partidului lui Mircea Geoană (PSRO). De asemenea pentru Primăria Floreşti se va lupta şi medicul Dan Nicolau. 


În căutare de voturi, sub pretextul că vor înnoire, principalale partide politice declanșează operațiunea de racolare a unor personalități care nu fac însă parte din viața politică. Citește și: Partidele declanșează “operațiunea anonimus”, la alegerile locale

Ultimele Stiri
abonare newsletter