Politică

Ioan Rus: Nu văd nicio problemă legată de o scindare a PSD sau de crearea unor tulburări masive

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus vorbeşte într-un interviu acordat Mediafax de situaţia din partid, apreciind că este "maxima tâmpenie" că un lider trebuie să demisioneze dacă a pierdut o competiţie electorală. El crede şi că programul Guvernului de azi nu e foarte diferit de un potenţial program PNL.

Ioan Rus, care este şi ministru al Transporturilor, critică "maxima tâmpenie pe care unii dintre politicieni o promovează permanent", şi anume că un lider trebuie să demisioneze dacă a pierdut o competiţie electorală, susţinând că sunt unii care consideră că locul doi trebuie să dispară pentru ca, eventual, să acceadă ei în poziţii de competiţie finală.

„Întotdeauna, în anumite momente ale existenţei unui partid, preponderent acestea de după alegeri, există şi astfel de discuţii promovate de unii dintre colegi, care consideră că acela este momentul în care să ascensioneze suplimentar. În acest moment, nu văd niciun fel de problemă legată de o eventuală scindare a PSD sau de crearea unor tulburări masive în partid. Chiar nu văd“, a spus Rus.

Etichete: psd ioan rus
abonare newsletter