Politică

Alin Tișe: Premierul Ponta are o nouă obsesie: pactele!

Senatorul PNL Cluj Alin Tișe solicită premierului Victor Ponta să reia propunerile PNL din Comisia de revizuire a Constituției după ce proiectul propus de PSD a fost declarat neconstituțional de Curtea Constituțională a României. Propunerea lui vine în contextul în care primul-ministru dorește un pact pentru revizuirea Constituției.

„Ponta trăiește în aceste zile sfârșitul carierei politice. El nu mai este credibil pentru România. Nici pentru partenerii externi. Cultivă verbal armonia, pe care, însă, în fiecare zi o încalcă. Se agață de o ață. Premierul nu-și asumă nimic. După pasiunea obsedantă de a inaugura poduri, elicoptere, avioane, mașini de poliție, acum are o nouă pasiune: pasiunea pentru încheierea de pacte. Azi, solicită un pact pentru revizuirea Constituției”, a afirmat Alin Tișe.

Senatorul clujean îi reamintește premierului Victor Ponta că PSD, partidul pe care îl conduce și care se află în prezent la guvernare, a generat un proiect de revizuire a Constituției declarat neconstituțional de CCR și îi cere acestuia să reia propunerile PNL.


„PNL a atras atenția în Comisia de revizuire asupra acestor lucruri (n. r. neregului din proiectul de revizuire a Constituției propus de PSD) însă prin abuz, majoritatea PSD le-a ignorat. Solicităm premierului Ponta și PSD-ului să reia propunerile PNL din Comisia de revizuire a Constituției și astfel ar da o minimă dovadă a dorinței de consens. Altfel, această pasiune obsedantă de a încheia pacte, nu rămâne decât o nouă minciună marca Victor Ponta” a mai adăugat Tișe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter