Politică

Alin Tișe cere demisia parlamentarilor PSD Cluj

Senatorul clujean Alin Tişe cere demisia conducerii şi a tuturor parlamentarilor PSD de Cluj pentru modul în care au reprezentat în Guvern interesele clujenilor.

Alin Tișe consideră că aceștia sunt vinovați de alocarea bugetară pentru județul Cluj, din acest an, care este cu 20% mai mică decât anul trecut, dar și pentru faptul că nici unul dintre proiectele mari ale județului nu au fost finalizate.

„PSD i-a pedepsit pe clujeni pentru faptul că nu au votat cu Ponta. Este prima dată în ultimii 10 ani când bugetul județului a fost redus de Guvern. O premieră dureroasă, umilitoare pentru fiecare clujean.  În 2015, judeţului Cluj îi sunt rezervaţi cu 20,6% mai puţini bani decât îi fuseseră repartizaţi în proiectul de buget pentru 2014. Situaţie inadmisibilă!  Nu e finanțat SRU, nu e finanțată suficient Autostrada Transilvania (doar 70 mil. euro), nu e finanțat Aeroportul Cluj, nu sunt finanțate drumurile județene, nici un ban pentru Cluj Capitală Europeană a Tineretului. PSD Cluj, impotent politic, nu are capacitatea de a convinge guvernul Ponta să finanțeze județul măcar la limita anilor precedenți” declară Alin Tișe.


Din cauza modului prost în care au gestionat problemele clujenilor, Tișe cere demisia tututor pesediștilor clujeni. „Solicit demisia conducerii PSD Cluj şi a tuturor parlamentarilor PSD de Cluj care nu reușesc să-i reprezinte corespunzător pe clujeni în majoritatea guvernamentală.  Este rușinos pentru clujeni să aibă astfel de reprezentanți care, în impotenţa lor, sunt dispuși să accepte orice umilință de la Bucureşti doar ca să rămână șefi la Cluj.  Voi lansa, începând cu acest an, campania "Să Iubim Clujul!", inclusiv sub forma de acțiuni, materiale, pliante, tipărituri.  Iar tăierea bugetului va apărea la rubrica "Aşa NU!" Voi trimite scrisori fiecărui clujean pentru a-l informa cu privire la acest furt de la bugetul județului făcut de guvernul PSD”, mai spune Tișe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter